DEVOJKA ODNELA TELEFON U SERVIS NA POPRAVKU, A ONDA DOŽIVELA ŠOK! Njene eksplicitne fotografije osvanule na FEJSBUKU!
Foto: Profimedia

haos!

DEVOJKA ODNELA TELEFON U SERVIS NA POPRAVKU, A ONDA DOŽIVELA ŠOK! Njene eksplicitne fotografije osvanule na FEJSBUKU!

Zanimljivosti -

Studentkinja iz američke države Oregon zanemela je kad su je prijatelji nazvali kako bi je obavestili da su njene obnažene fotografije i erotski snimci objavljeni na Fejsbuku.

Da bi bio još veći šok, njene fotografije osvanule su, ni manje, ni više nego upravo na njenom profilu.

Kako se navodi, kompanija trenutno plaća milionsku odštetu studentkinji jer su zaposleni u tehničkoj podršci kompanije pustili u etar intimni sadržaj.

Devojka
foto: Profimedia

Naime, neimenovana devojka je odnela telefon na servis u zvaničnu radnju telefona. Dvojica zaposlenih muškaraca, koji su bili zaduženi za popravku, napravili su višestruki prekršaj. Iako je zabranjeno da u toku servisa telefona proveravaju ili gledaju sadržaj telefona klijenta, oni su to ipak uradili, a potom, kad su saznali šta sve studentkinja ima u telefonu, zloupotrebili su svoj položaj i 10 njenih fotografija i snimaka objavili su na njenom Fejsbuk profilu. Pošto su imali kontrolu nad njenim telefonom, mogli su da koriste sve aplikacije i društvene mreže koje poseduje.

Prijatelji su je obavestili da se sporni sadržaj pojavio na Fejsbuku, a kada je devojka shvatila ko ju je na ovaj način javno ponizio tužila je kompaniju.

Advokati su tražili pet miliona dolara odštete zbog povrede ugleda i časti, ali i nadoknadu za duševnu i emocionalnu bol kroz koju je studentkinja prošla.

Kompanija je tražila da se novčana nadoknada obavi van sudnice u vidu dogovora kako bi se izbeglo medijsko izveštavanje o slučaju, prenosi "LadBible".

Kako pišu tamošnji mediji, zvanični predstavnici kompanije i dalje ne žele da govore o slučaju iz 2016. godine, ali je poznato da devojka već godinama dobija milionsku odštetu zbog incidenta.

Devojka
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/The Telegraph

Bonus video:

00:19

TAMARA ĐURIĆ BAHATA! Starleta nepropisno parkirala CRVENI FERARI, pa sve to snimala i objavila na Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track