Najnovije vesti

ONA JE VISOKA 207 CM, A NJEN MUŽ 164! Zaljubili su se, a svi gledaju u njih kad se POJAVE, 7 godina im se RUGAJU zbog razlike!
Foto: Instagram

nije ih briga

ONA JE VISOKA 207 CM, A NJEN MUŽ 164! Zaljubili su se, a svi gledaju u njih kad se POJAVE, 7 godina im se RUGAJU zbog razlike!

Zanimljivosti

Elisan Silva (26) iz Brazila nosi titulu najviše žene u toj zemlji, zbog visine od čak 207 centimetra. Elisan je viša od svih članova svoje porodice, čak i od muža Fanćinalda (31) koji je visok 164 centimetra.

Oni su zajedno još od 2014. godine, a kada su se pojavili zajedno, postali su prava senzacija, ali i primer prave ljubavi.

- Još u svojoj desetoj godini sam primetila da nešto nije u redu, jer sam i u svojoj porodici i u razredu bila najviša - objašnjava Elisan, koja je tada počela da oseća i nesnosne bolove u kostima.

- Moja majka je visoka oko 160 centimetra, otac oko 170, tako da je moja visina bila šok za sve nas.

Sa majkom je otišla kod lekara, ali zbog finansijske situacije nije mogla da uradi sve potrebne testove i preglede i dobije dijagnozu za svoje stanje.

Kada je njena priča dospela na nacionalnu televiziju, 2010. otišla je u Sao Paolo, gde su joj bili omogućeni svi testovi i pregledi besplatno.

Iako, kako kaže, to nije bilo prijatno iskustvo, srećna je jer je konačno dobila odgovor zbog čega ima bolove.

Lekari su otkrili da na njenoj hipofizi raste benigni tumor, koji je prouzrokovao prekomerenu proizvodnju hormona rasta, što je dovelo do njene zapanjujuće visine, poznat i kao "gigantizam".

Kroz školovanje se često susretala sa maltretiranjem i dodeljivanjem raznih nadimaka poput "kule" i "giganta", što je za nju bilo nepodnošljivo, i zbog čega je napustila školu.

- To je bila najteža odluka koju sam morala da donesem. Iako sam htela da učim, reakcije i ponašanje tadašnjeg okruženja nisam mogla da podnesem. Tada sam imala 17 godina i roditelji se nisu mešali u moju odluku - ispričala je Elisan.

Ona je 2011. godine upoznala svog sadašnjeg muža, i uprkos razlici u visini, odmah se zaljubila. On nije imao pogrdne komentare ne njenu visinu i prihvatio ju je onakvom kakva jeste.

- Ophodio se prema meni kao prema ljudskom biću, a ne kao prema čudovištu - rekla je Elisan, koja se 2015. godine verila i udala za Franćinalda, sa kojim sada ima sina Anđela (3).

- Navikli smo na razne komentare od ljudi. Ali sada, kada imamo predivnog sina, više nisam ja u centru pažnje. Iako je on već visok 100 centimetra, ne verujem da će porasti kao i ja, ne verujem da je moje stanje nasledno.

Svoju visinu Elisan je iskoristila kao pozitivnu stvar i sada radi kao profesionalni model, o čemu je sanjala još od 15. godine.

- Iako još nisam postigla veliki uspeh, često pravim profesionalne fotografije, koje dodajem u svoj portfolio i šaljem modnim agencijama - objašnjava ova mlada žena i dodaje da joj je fotografisanje pomoglo da izgradi samopouzdanje.

- Naučila sam da volim svoju visinu, da ne postoji niko drugi kao ja. Našla sam čoveka koji me voli, imam divnog sina, predivnu porodicu i zahvalna sam Bogu koji me je naučio da prevaziđem sve prepreke u životu - kaže Elisan.

Kurir.rs/I.B/Daily Mail

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop za 10.6.2021.
02:32

Kurir dnevni horoskop za 10.6.2021.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja