NOVČIČI KOJE PRONAĐETE NA ULICI IMAJU DUBLJE ZNAČENJE OD PUKE SREĆE: Broj na njima otrkiva koju poruku nose!
Foto: Profimedia

zanimljivo

NOVČIČI KOJE PRONAĐETE NA ULICI IMAJU DUBLJE ZNAČENJE OD PUKE SREĆE: Broj na njima otrkiva koju poruku nose!

Zanimljivosti -

Kad pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao, jer ona obično ukazuje na suštinu poruke. Takođe, pogledajte iznos, odnosno broj koji se nalazi na novčanici ili kovanici i proverite koje značenje taj broj ima.

Ako hodate gradom i naletite na novčić ili novčanicu na tlu, vjerojatno ćete se sagnuti i pokupiti ih uz smešak, a da zapravo niste svesni činjenice da bi to moglo da im i dublje duhovno značenje. Naime, to se događa zato što Svemir čini da se to dogodi, stiže vam kao odgovor za nešto što priželjkujete, za šta ste zamolili.

Zvuči smešno, jer kovanica od pet dinara sigurno neće rešiti vaše dugove, platiti popravku automobila ili vam osigurati dobar provod na odmoru, ali vas podseća da i taj mali iznos ponekad može da napravi razliku. Ako ste potpuno bez novca i niste sigurni kako ćete kupiti hranu za narednih nedelju dana, novčanica koju ste pronašli na putu zapravo je znak.

Znakovi iz duhovnog sveta dolaze u različitim oblicima i odgovaraju na pitanje o značenju koje pronalazak novčanice ili kovanice ima za vas morate shvatiti sami, ali budite svesni da je to nešto mnogo dublje nego što ste mislili. To može biti i znak vašeg anđela čuvara da ne zanemarujete svoju vrednost ili poruka da vaša voljena preminula osoba misli na vas.

Evro, Kovanica, Euro
foto: Profimedia

Evo što bi moglo da vam pomogne da dođete do odgovora. Kad pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao, jer ona obično ukazuju da suštinu poruke. Takođe, pogledajte iznos, odnosno broj koji se nalazi na novčanici ili kovanici i proverite šta taj broj znači. Promatrajte to kroz prizmu numerologije. Neki brojevi samo žele da vas podsetite da treba da ostanete pozitivni, drugi mogu biti znak da usporite i razmislite o tome kako tumačite stvari, jer biste uz neke promene možda mogli da dođete do rešenja i toga da se stvari okrenu u vašu korist.

Važno je da znate osnovno značenje brojeva, kako biste mogli da protumačite poruku:

Novčić s brojem 1

Broj jedan povezan je s novim početkom. To je signal za nove ideje, ali može značiti i uspjeh, postignuća i napredak. Pronalaženje novčića znači da vas vaši anđeli i duhovi vode i usmjeravaju da bi vam vaša nova ideja donijela uspjeh i poručuju da trebate ostati pozitivni.

Osim toga, broj jedan također znači jedinstvo – to bi mogao biti podsjetnik da ste povezani s duhovima i vašim voljenima. Ne samo to, to znači da se možete osloboditi straha i početi iznova.

kovanica
foto: Profimedia

Novac s brojem 2 (20, 200)

Ovaj broj nosi poruku da je nezavisnost važna, ali da i ona ima svoja ograničenja. Oko nas su i drugi ljudi, pa druga lekcija govori o postajanju važnog dela grupe - manjoj grupi kao što su porodica ili prijatelji, ili većoj kao što su zajednica ili poslovna druženja.

Osoba koja pronađe novčić s brojem 2 mora da nauči da se prilagođava, da služi, kao i da uzima u obzir i druge ljude sa kojima je povezana na različite načine i zbog različitih ciljeva. Dakle, ona mora da nauči važnost odnosa s drugima i usvoji ideju saradnje.

Ostala značenja: Dvojnost, raspodeljenost, polaritet, izbor, trudnoća, saradnja, usluga, harmonija, podrška, čekanje, strpljenje, vidovitost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, upoređivanje , receptivnost, pomagač, prikupljanje, reprodukcija, balansirana suprotnost, podsvest memorije, pozitivnost i negativnost.

Evro, Kovanica, Euro
foto: Profimedia

Novac s brojem 5 (50, 55, 500)

Poručuje vam da postoji vrijeme za širenje, rast, suočavanje s promenama, neočekivanim dešavanjima i avanturama. Ovo obično daje osobi zamah za bilo koji smer kretanja, sposobnost da postigne gotovo sve što mogućnosti dopuštaju. Život može biti i te kako uzbudljiv. Ipak, lekcija je mnogo teža: osoba mora da nauči da konstruktivno upotrebljava slobodu.

Poruka kaže da ne smete da protraćite svoje brojne talente, niti da zlouporabite mogućnosti koje vam se pružaju; ne smete da se predate zadovoljavanju isključivo telesnih užitaka - jelu, s*ksu, alkoholu, drogama. Osoba ne sme rasipati ni raspršiti svoj potencijal i završiti u frustracijama. Ona mora svoje postojanje da podigne na viši nivo, korišćenjem svoje slobode na produktivan način.

Ostala značenja: Avantura, promena, sloboda, istraživanje, raznolikost, senzualnost, nezavismnost, znatiželja, iskustvo, periodičnost, tragač znanja, učitelj znanja, putnik, mašta, nevinost, razigranost.

Novac s brojem 10 (100, 1000)

Broj 10 je broj buđenja koji traži od vas da obratite pažnju, to znači dabi trebalo da verujete svojim instinktima i krenete napred sa svojom odlukom. To takođe znači da imate podršku duhova i da će stvari funkcionirati i odigrati se onako kako želite.

Treba da se osloboditi svakog straha koji preplavljuje vaše srce jer vas duhovi gledaju i pomažu vam u mnogim stvarima. To znači da ćete doživeti pozitivne promene koje želite da postignete u svom žovotu. Trebalo bi da ostanete usmereni na svoj cilj i uspeh će biti postignut.

kovanice
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./atma

Bonus video:

00:05

TRUDNA RODIĆKA POKAZALA I BUJNE GRUDI I STOMAK: Bojana objavila snimak s bazena i oduševila pratioce! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja