PRESELO MU! NAJGORI DEJT SVIH VREMENA: Priuštila mu je PAKAO da je na kraju morao da pozove POLICIJU! Teturala se po ulici! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/delonteclose

ŠOK!

PRESELO MU! NAJGORI DEJT SVIH VREMENA: Priuštila mu je PAKAO da je na kraju morao da pozove POLICIJU! Teturala se po ulici! VIDEO

Zanimljivosti -

Jedan mladić iz Amerike najverojvatnije će na neko vreme ostaviti Tindera, popularnu aplikaciju za pronalaženje partnera.

Naime, ovaj dečko baš nije imao sreće, naletio je na devojku koja mu je priuštila totalni pakao već na prvom sastanku koji se završio tako što je pozvao policiju jer nije znao kako s anjom da izađe na kraj.

Dejt čak i nije započeo tako loše, bilo je tu smeha uz društvene igre, no sve se pretvorilo u noćnu moru onog trenutka kada je devojka počela da reaguje na alkohol.

Postala je agresivna i verbalno izuzetno neprijatna, teturala se po ulici i padala, a povrh svega je ispred njegovog praga počela da pravi scene, vrišti i doziva pomoć.

Mladić i njegov cimer su tada shvatili da je đavo odneo šalu, pa su na kraju pozvali policiju.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:59

LEPO JE ON ZAMISLIO: Muškarac postavio uslove koje devojka mora da ispunjava i to na aplikaciji za upoznavanje! Odmah ga ISMEJALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track