5 BORBENIH I LJUTIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Kad oni krenu da BESNE, spasavaj se ko može, ali je najbolje ne kačiti se sa njima!
Foto: Profimedia

astrologija

5 BORBENIH I LJUTIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Kad oni krenu da BESNE, spasavaj se ko može, ali je najbolje ne kačiti se sa njima!

Zanimljivosti -

Svaki horoskopski znak izražava svoju ljutnju na različite načine.

Neki horoskopski znaci izražavaju svoju ljutnju više od drugih. Kako biste saznali sa kojim znakovima se nikada ne bi trebalo da se kačite kada su ljuti, pročitajte u nastavku.

Par, Svađa, Emocije, Laganje
foto: Profimedia

Jarac

Jarci su obično vrlo pribrani i odgovorni. Oni obično nemaju emotivne ispade, ali ponekad njihov bes izvlači najbolje iz njih.

Ljutnja ih može preplaviti, a oni se ne boje usmeriti svoje kritike prema najbližem cilju. Oni su vrlo snishodljivi kada su ljuti i uvek će kriviti druge.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo je toga što može da se kaže da se smire. Oni su obično ljuti zbog pravih razloga. Njima je samo potrebno vreme da se ohlade.

Kada su frustrirani mogu postati vrlo glasni. Oni imaju malo strpljenja za bilo koga ko ih iritira kada su ljuti.

bik
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. Kada su ljuti, čvrsto veruju da su u pravu i neće odustati od svađe. Lavovi su prave usijane glave. Oni se ne boje pribeći uvredama kada su ljuti na nekoga. Ponekad mogu preuveličavati svoju ljutnju.

Čak i ako su bili u krivu i ljutili se iz pogrešnih razloga, oni nikada to neće priznati i odbijaće da se ispričaju prvi.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpije su sigurne i vole biti u pravu. One zameraju i ne mogu jednostavno pustiti ono što ih uznemirava. Oni mogu biti pasivno agresivni i skloni zajedljivim primedbama kada su ljuti.

Iako su Škorpije obično mirne i staložene, one takođe mogu biti zli i neprijatni kada ih neko iritira.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Strelci obično nisu pakosni, ali kad su ljuti oni neće reći baš ništa. Kao vatreni znak, Strelac se doslovno dimi kada je ljut.

On će se u ljutnji verbalno istresati na druge i može biti vrlo zao sa svojim rečima. Srećom, nakon što je ljutnja prođe, Strelac će se verovatno izviniti za svoje ispade.

Strelac
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Atma.hr)

Bonus video:

00:09

NIKAD PRIRODNIJA MALA DŽEHVA: Teodora u kućnoj majici, raščupana i skoro bez ŠMINKE, snimljena neprepoznatljiva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track