BAKINI GENIJALNI TRIKOVI SA VOĆEM: Otkrila kako da BRESKVA sazri u samo 24 SATA, a ovo je NAJLAKŠI način da je oljuštite! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/brunchwithbabs

zanimljivo

BAKINI GENIJALNI TRIKOVI SA VOĆEM: Otkrila kako da BRESKVA sazri u samo 24 SATA, a ovo je NAJLAKŠI način da je oljuštite! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Sve što treba da uradite jeste da stavite breskvu i bananu u kesu, a zatim ih ostaviti na dnevnom svetlu 24 sata. Ovom jednostavnom metodom mnogi su bili impresionirani, a neki tvrde da se može koristiti i za avokado

Vrlo često kada kupimo breskve, zagrizemo u tvrdu, nezrelu voćku. Dobra vest je da sada možemo da rešimo taj problem zahvaljujući praktičnom triku sa TikToka.

Jedna baka podelila je video u kom pokazuje kako da breskva dozre u samo 24 sata, a za to su vam potrebne kartonska kesa i banana.

Sve što treba da uradite jeste da stavite breskvu i bananu u kesu, a zatim ih ostavite na dnevnom svetlu.

- Stavite kesu sa breskvom i bananom na prozor 24 sata i imaćete najslađe breskve ikad - govori u videu.

Ovom jednostavnom metodom mnogi su bili impresionirani, a neki tvrde da se ova metoda može koristiti i za sazrevanje paradajza i avokada.

Osim toga, baka u videu otkriva i još jedan trik kada je u pitanju ukusno voće, a to je kako skinuti kožu sa breskve u nekoliko sekundi.

Prvo je nožem izrezala znak "X" na vrhu breskve. Nakon toga je ubacila breskvu u vrelu vodu na 30 sekundi, pa ju je premestila u činiju sa ledom. Koža je omekšala i može lako da se skine.

breskva
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:06

OBIČAJ KOJI SE NE PROPUŠTA: Ovo OBAVEZNO morate uraditi sa badnjakom, nakon Badnje večeri (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track