VERA, LJUBAV ILI SNAGA? Odaberite fotografiju koja vas ZOVE i saznajte šta vam je najvažnije u ovom TRENUTKU!
Foto: Profimedia, Shutterstock

razonoda

VERA, LJUBAV ILI SNAGA? Odaberite fotografiju koja vas ZOVE i saznajte šta vam je najvažnije u ovom TRENUTKU!

Zanimljivosti -

Prema vašem mišljenju, u kom području vam najviše treba mudrosti i po neka smernica? Odaberite sliku koja vas "zove", a zatim pročitajte svoju poruku.

Ovaj test će vam pomoći da smirite srce i krenete napred sa više samopouzdanja i malo se razonodite.

anđeo
foto: Profimedia

Vera

Vi ste čovek kog je Bog odabrao da promeni svet. Dobrota vašeg srca i empatija to jasno pokazuju.

Nedavno ste se sreli sa problemima u svom životu, bili ste kritikovani, doživeli ste neugodne šale i sabotaže, sve to čini da sumnjate u svoju vrednost i ciljeve prema kojima krećete. Nemojte podleći tim uticajima.

Slabi ljudi uvek pokušavaju izvući korist na štetu drugih ljudi. Bog je uvek na vašoj strani, neće dopustiti da vam se loše stvari nastave događati. Imajte vere u sebe i znajte da ćete pobediti! Širite svoje svetlo po svetu.

anđeo
foto: Profimedia

Ljubav

Vi ste osoba koja razume značenje ljubavi i voli širiti taj osećaj po celom svetu, čineći živote drugih puno boljim. Vaša prisutnost je dovoljna da osvetli bilo koji put i nadahnuće je nade u srcima ljudi.

Međutim, često se osećate vrlo usamljeno i pogrešno. Krivite sebe i ne smatrate se dostojnim. Shvatite da nisu svi rođeni sa razumijevanjem i ljubavlju u srcu poput vas, tako da je malo verovatno da ćete biti voljeni onako kako želite. Međutim, to ne znači da ljubav koju dobijate nije istinska.

Kad naučite prihvatati istinsku ljubav, ma koliko ona bila nesavršena, vaš će se život značajno poboljšati. Otvorite svoje srce i prepustite se iznenađenju.

anđeo
foto: Shutterstock

Snaga

Čini se da je vaša snaga nedavno bila na testu. Mislite da su problemi sve teži i zapravo vam se čini da je celi svet protiv vas.

Potrebno je eliminisati ovaj model razmišljanja, jer to nije vaša stvarnost. I zapamtite - "sve što nas ne ubije, čini nas jačima".

anđeo
foto: Profimedia, Shutterstock

(Kurir.rs/Atma)

Bonus video:

01:02

BJELOGRLIĆ SE POJAVIO NA KRAJU PREMIJERE NEČISTE KRVI: Glumac se poklonio pred publikom i podigao ruke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track