NJIMA NIKAD NE PRIČAJTE TAJNE: Ovi znakovi Zodijaka ne umeju da ćute, LAPRDAJU naokolo i često se izlanu i kažu šta ne treba!
Foto: Profimedia, Shutterstock/Sofia Zhuravetc

astrologija

NJIMA NIKAD NE PRIČAJTE TAJNE: Ovi znakovi Zodijaka ne umeju da ćute, LAPRDAJU naokolo i često se izlanu i kažu šta ne treba!

Zanimljivosti -

Svima nam je potreban neko ko će čuvati naše tajne bez obzira na sve. Od nove simpatije pa sve do tužnih priča, definitivno nam je u životu potreban neko ko sve to može slušati i to bez osuđivanja.

Međutim, ponekad nije jednostavno proceniti kome treba verovati. Uostalom, ne može svako biti dobar čuvar tajni. Ova tri horoskopska znaka ne umeju da čuvaju tajnu i ne treba im bverovati.

Tajna
foto: Profimedia

Ribe

Ovo su inteligentni ljudi. Oni znaju kada i kako mogu obaviti svoj posao. I iako stvaraju dobra prijateljstva, nije uvek dobro verovati Ribama. Razlog? Kada dođe vreme, neće im smetati da nekome otkriju vašu tajnu.

Većinu vremena Ribe su opsednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv izabrati sebe umesto nekog drugog. Dakle, sledeći put kada se poverite Ribama, možete očekivati ​​neočekivano.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

To su ljudi koji vole zabavu i entuzijazam. Njihovo zadovoljstvo i zabava im većinu vremena ostaje prioritet.

Ako se sa vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari pokvare među vama, ne biste trebali očekivati ​​da će zadržati vaše poverenje. Njihova mantra je: "Ako činite dobro, dobro će vam se i vratiti".

Strelac
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uza sebe.

Oni sigurno neće slomiti nečije poverenje sve dok tu ne dođe u pitanje cena njihovog dostojanstva i/ili dostojanstva njihove porodice. Zato je bolje da imate na umu i da pazite što govorite Lavu.

horoskop, lav
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./PinkVilla)

Bonus video:

02:52

NADICA SEČIVANOVIĆ PRIZNALA DA NE RAZGOVARA SA TETKOM BILJANOM! Pevačica jedva ZADRŽALA SUZE: Baš mi je teško, ona je moja krv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track