02:14

ŽENE SE PALE NA DUGE PRSTE! Ako hoćete da dovedete svog partnera do LUDILA, poslušajte ove savete seksologa! VRHUNAC ZAGARANTOVAN

saveti

MARIĆ OTKRIO NAJBOLJE POZE ZA VOĐENJE LJUBAVI! Muški pol voli da gleda partnerku otpozadi, a žene obožavaju DUGE PRSTE

Zanimljivosti -

Seksolog Jovan Marić je gostujući u Jutarnjem programu na Kurir televiziji govorio o muško-ženskim odnosima i otkrio koje to poza dovodi muškarca do vrhunca, a koja ženu.

- Lepo žensko telo je najbolje zanimanje. Pošto živimo u vizuelnoj situaciji, lepota se uvažava. Ako je devojka lepa i ima lepo telo, to je bogatstvo. Muški pol se služi čulom vida, a žene čulom dodira. Muškarci gledaju ili grudi ili zadnjicu. Ženama je bitan dodir, ona u glavi stvori fantaziju kako bi je muškarac dodirivao. Ženi su bitni lepi i dugački prsti - rekao je Marić.

Jovan Marić
foto: Kurir televizija

Marić je potom otkrio i koji položaji pri vođenju ljubavi najviše odgovaraju ženi, a koji muškarcima.

- Ja sam predložio 2 položaja za vođenje ljubavi, jedan u kome uživa najviše muškarac i jedan u kome uživa žena. Prvi je od pozadi i u tome najviše uživaju muškarci. Drugi je položaj kad je žena odozgo, ali okrenuta leđima muškarcu - posavetovao je seksolog.

Jovan Marić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:05

PSIHIJATAR MARIĆ O DEDI KOJI JE IZUJEDAO BABU ZA GRUDI U CENTRU BEOGRADA: Bolest može da se izleči, ali nasilje NE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track