TEORIJA O SERIJI SQUID GAME KOJA JE ŠOKIRALA PUBLIKU: Evo šta je svima PROMAKLO, a ove scene otkrivaju priču o GLAVNOM LIKU!
Foto: Profimedia

ŠOK!

TEORIJA O SERIJI SQUID GAME KOJA JE ŠOKIRALA PUBLIKU: Evo šta je svima PROMAKLO, a ove scene otkrivaju priču o GLAVNOM LIKU!

Zanimljivosti -

Južnokorejska serija "Squid Game" oduševila je svet. Milioni ljudi prati sudbinu takmičara u igri za veliki novac.

Iako igraju naivne dečije igre, svako ko izgubi u njima, biva ubiven na najbrutalniji način.

Ovih dana na Reditu pojavila se veoma zabavna teorija u vezi sa pobednikom "Squid Game-a" Seong Gi-hunom i Oh Il-namom, u seriji poznatiji kao "starac".

Teorija koju su izneli fanovi dovodi Seonga i Oh-a u rodbinsku vezu - njih dvojica su otac i sin. Kao dokaz priloženo je nekoliko scena i razgovora između ova dva lika.

Squid game
foto: Profimedia

"Mogu da se kladim da su te dete često roditelji kažnjavali", konstatuje Oh Il, na šta Gi-hun ogovara: "Kako si znao". Nakon ove razmene "starac" daje prvi znak da su možda u rodbinskoj vezi: "Moj sin je iste probleme pravio kao i ti. Bio je isti kao ti, prijatelju".

Kao još jedan dokaz navodi se scena u kojoj takmičari igraju klikere.

"Znaš, kao dete živeo sam kraju koji liči na ovaj u kojem se nalazimo", izgovara Oh Il, na šta Gi-Hun odgovara: "I naš kraj izgleda slično".

Teorija da su ova dva lika otac i sin je potkrepljena tokom priče u kojoj je Oh Il bio veoma privržen Gi-hunu od samog početka serije, pa sve do surovog kraja.

Squid game
foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/A.A./žena.rs

Bonus video:

00:10

SLAVLJE U DOMU MILICE TODOROVIĆ! Pevačica SKROMNO proslavila 31. rođendan, oduvala SVEĆICE, čestitke samo PRISRIŽU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track