ZBOG NOVOG TIZERA SERIJE LA CASA DE PAPEL POLUDELA PLANETA: Profesor poslao jasnu poruku, fanovi u DELIRIJUMU zbog ovog DETALJA!
Foto: Profimedia

zanimljivo

ZBOG NOVOG TIZERA SERIJE LA CASA DE PAPEL POLUDELA PLANETA: Profesor poslao jasnu poruku, fanovi u DELIRIJUMU zbog ovog DETALJA!

Zanimljivosti -

Serija "La Casa de Papel" osvojila je gledaoce širom sveta, a ova španska krimi drama uskoro bi trebalo da dobije svoj kraj.

Naime, drugi deo pete sezone najpopularnije serije "La Casa de Papel", izlazi 5. decembra, a sada je objavljen tizer. Prvi deo poslednje sezone završio se pogibijom jedne od glavnih likova i članove bande, Tokio.

La Casa de Papel
foto: Profimedia

Novi tizer prikazuje pljačkaše kako oplakuju gubitke u svojim redovima, a u pozadini se čuje Profesorov glas.

"U poslednjih nekoliko sati izgubio sam neke vrlo važne ljude i neću dopustiti više ikome da umre zbog ove pljačke", rekao je on.

Helsinki je zarobljen ispod stuba i potrebna mu je amputacija noge, a Stokholm je bez svesti zbog uticaja morfijuma. Ali vojska se sprema za napad i u jednom trenutku se čak vidi i kako Profesor izvlači pištolj.

La Casa de Papel
foto: Profimedia

Nakon što je objavljen tizer, većina pratioca je komentarisala istu stvar.

"Ali bez Tokio", "Tokio, bez tebe nije isto", "Nedostajaće mi Tokio", "Tužno je znati da će ova priča da se završi bez Tokio, Helsinkija, Berlina, Nairobi, Moskve i Osla", neki su od komentara.

Novi glumci u petoj sezoni su Patrik Kriado kao Berlinov sin Rafael, Migel Angel Silvestre kao Tokijin bivši dečko Rene, Hose Manuel Seda kao načelnik vojske Sagasta.

Podsetimo, među pljačkašima, koji se umesto ličnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od flavnih uloga ima srpski glumac Darko Perić.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:15

OGLASILA SE ANA KOKIĆ NAKON OBJAVE DA RAĐEN IMA NOVU DEVOJKU! Otkrila u kakvim je sad odnosima sa bivšim suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track