NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA: Neki znakovi treba da budu TAKTIČNI na POSLU, dok će drugima početi LJUBAV da CVETA
Foto: Shutterstock

ASTROLOGIJA

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA: Neki znakovi treba da budu TAKTIČNI na POSLU, dok će drugima početi LJUBAV da CVETA

Zanimljivosti -

Najsrećniji znakovi ove nedelje biće Vaga, Lav i Bik, a ostali će imati pred sobom brojne izazove.

OVAN

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami, ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim projektima. Kad se trgnete, brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju, kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

SAVET: Budite taktični u komunikaciji sa šefovima.

ovan, horoskopski znak
foto: Shutter

BIK

LJUBAV: Ideja zavođenja je nešto što vas ponekad zbunjuje. Postavljaćete sebi mnoga pitanja. Ovih dana nisu isključene situacije kad vam se osobe suprotnog spola nabacuju kao same od sebe. Ako ste još sami, doterajte se i izađite među ljude. Ako ste u vezi, uživajte.

KARIJERA: Šta god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti.

SAVET: Pazite da se ne opteretite previše.

bik, horoskopski znak
foto: Shutter

BLIZANCI

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostaće površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lep provod za svoje društvo, i biće im dobro.

KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno sarađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako se treba postaviti, ali brzo ćete uvideti da se radi o dobroj prilici. Stoga, sarađujte s nadređenima.

SAVET: Ne ulazite u dublja raspravljanja.

blizanci, horoskopski znak
foto: Shutter

RAK

LJUBAV: U privatnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će vas odvesti korak napred. Ovo su dani kad ćete imati priliku da uvežbate uvažavanje jedno drugog. Poradite na tome na obostranu radost.

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti inventurama.

SAVET: Ne forsirajte ništa.

rak, horoskopski znak
foto: Shutter

LAV

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakte će započeti na intelektualnom nivou.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Kretaćete se ka novim znanjima.

SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

lav, horoskopski znak
foto: Shutter

DEVICA

LJUBAV: Većinu vremena ove nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta tolerancije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da premerite svaku svoju reč - postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete veseli zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

SAVET: Brže ćete se umarati.

devica, horoskopski znak
foto: Shutter

VAGA

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će im se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojima će trebati pokazati malo više razumevanja za drugu stranu. Međutim, uspećete.

KARIJERA: S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćete u većini planiranog.

SAVET: Ne pretjerujte s vježbanjem.

vaga, horoskopski znak
foto: Shutter

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi da češće izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

KARIJERA: Šefovi bi mogli promeniti svoju taktiku i zatezati tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na umu da će kasnije biti lakše.

SAVET: Relaksacija je imperativ.

škorpija, horoskopski znak
foto: Shutter

STRELAC

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera, koja će biti dobra za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni koji su u vezama biće im uglavnom dobro.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

strelac, horoskopski znak
foto: Shutter

JARAC

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupiti vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču, s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripiti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi raditi s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili preznetaciju pred publikom.

SAVET: Budite ono što jeste.

jarac, horoskopski znak
foto: Shutter

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umetnici će istraživaiti nove načine izražavnja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

vodolija, horoskopski znak
foto: Shutter

RIBE

LJUBAV: Neki će sve više držati do toga šta okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svako malo pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono što je spolja. Samo iskrenost donosi sreću.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, i da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

ribe, horoskopski znak
foto: Shutter

(Kurir.rs/ehoroskop.net)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 20.2.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track