OVO STVARNO NIJE FER! NEMA KOGA NIJE IZNERVIRAO POTEZ TAKMIČARA SLAGALICE: Cela Srbija je saosećala s OVIM igračem, a evo i zašto
Foto: Printscreen/ Youtube/ RTS Slagalica

KO SE NE BI IZNERVIRAO

OVO STVARNO NIJE FER! NEMA KOGA NIJE IZNERVIRAO POTEZ TAKMIČARA SLAGALICE: Cela Srbija je saosećala s OVIM igračem, a evo i zašto

Zanimljivosti -

U preksinoćnom, drugom susretu polufinalista kviza "Slagalica", pobedu je odneo Bogdan Cvetković. Međutim, zbog ponašanja crvenog takmičara, Nenada Jovanovića, tokom čitave epizode, Bogdanov trijumf je ostao u drugom planu.

Nadmetanje je započeto sa 10 poena prednosti za Bogdana, a već posle prvog dela prve igre bilo je jasno koliko je Jovanović nezadovoljan rečju od šest slova koju je pronašao. "Dobro, ne ljutite se na sebe", prokomentarisala je voditeljka videvši Nenadovu reakciju.

U istom duhu nastavila se čitava epizoda, pa u drugoj igri, kada nije uspeo da pronađe zadati broj, Nenad je prijavio 25, ali su bodovi pripali Bogdanu zbog broja bližeg konačnom - 35. Po Jovanovićevom izrazu lica ponovo je bilo jasno koliko je razočaran, što nije promaklo korisnicima društvenih mreža.

Neki od njih su primetili da je način na koji je Bogdan stekao poene u igri "Moj broj" nepošten i da se ista situacija dogodila i u duelu u kojem je učestvovao pre polufinalne emisije.

"Bez veze je na ovaj način osvajanje poena, nije pošteno", "A isto ovo je već uradio u četvrtfinalu, ne znam malo mi ljigav potez, nažalost sasvim legitiman", pisali su korisnici.

Uprkos tome što je Nenad u trećoj igri uspeo da ostvari prve poene, čini se da mu se raspoloženje nije popravilo sve do kraja nadmetanja. Uzdasima, odmahivanjem glavom i stiskanjem usana kada nije imao dovoljno brzine ili znanja da smanji razliku u poenima, Nenad je pobrao simpatije publike i čini se da su svi gledaoci sinoć saosećali sa njim.

Iako je ovaj simpatični takmičar uspeo da dođe do konačnog rešenja obe asocijacije, a drugu reši potpuno sam, emisija je završena sa 45 poena prednosti za Bogdana, posle čega je Nenad samo kratko prokomentarisao: "Nadam se da se nisam obrukao".

(Kurir.rs/ Noizz)

Bonus video:

26:23

KVIZ MOZAIK 29.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track