DA LI I VI GRICKATE IZMEĐU OBROKA? Svaka šesta osoba to radi na OVOM mestu, kažu da im je tu svaki zalogaj NAJSLAĐI! ZGROZIĆETE SE
Foto: Profimedia

najviše prija

DA LI I VI GRICKATE IZMEĐU OBROKA? Svaka šesta osoba to radi na OVOM mestu, kažu da im je tu svaki zalogaj NAJSLAĐI! ZGROZIĆETE SE

Zanimljivosti -

Nema ko bar jednom nije posegnuo za nekom grickalicom između glavnih obroka. Glad nije glavni razlog, često je dovoljna samo pomisao na čokoladicu, keks, čips... pa da se nađu u ustima.

Nekad se mesto za kratku užinu ne bira, dovoljno je da je grickalica pri ruci. Jede se u hodu, dok se čeka prevoz, u samom prevozu, bioskopu... Sva mesta gde se to obavlja teško je nabrojati, ali za jedno mnogi kažu da je više nego idealno. To je – WC!

WC, WC šolja, toalet
foto: Profimedia

Da, dobro ste pročitali, svaka šesta osoba priznaje da redovno gricka na ovom neobičnom mestu jer im tu grickalice najviše prijaju.

Nedavna anketa u kojoj je učestvovalo 2.000 odraslih osoba otkrila je da se WC smatra najidealnijim izborom. Prostorija u koju i car ide peške i šolja na koju sedaju zauzima prvo mesto, daleko je iznad svih u plejadi najčudnijih mesta na kojima ljudi vole da grickaju.

Naravno, nijedno mesto nije zabranjeno za osobe koje očajnički žele da zadovolje glad ili potrebu za grickanjem, pa se u toalet nose i voćke, sendviči, čak i pečeno meso – najčešće pileći bataci i hrskava krilca. Od onih koji biraju meso, 22 odsto najviše voli da se na ovom neverovatnom mestu „dopuni“ pilećim zalogajima, a svaki peti kaže da obično bira grickalice koje su prepune proteina.

Među njima, 18 odsto naglašava da izuzetno uživa dok jede na ovoj lokaciji!

Više od 20 odsto anketiranih je priznalo da je grickalo i u kadi, a jedna od 20 osoba kaže da to čini i u krevetu, dok uveliko traju seksualne aktivnosti! Interesantno je da tek svaka deseta osoba tvrdi da najčešće gricka u kuhinji ili u dnevnoj sobi.

Covek sa sendvičem
foto: Shutter

Ipak, 30 odsto misli da bi članovi njihove porodice ili prijatelji bili šokirani kada bi saznali za ovu njihovu naviku, a više od četvrtine je priznalo da su ranije bili uhvaćeni kako grickaju na ovom tajnom mesti i da im nije bilo svejedno.

Kurir.rs/Metro UK/B.M.

Bonus video:

02:06

Ministar otkriva: Da li je zdrava hrana nužno i zdrava?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track