PUTINOVA JAKNA KOŠTA KAO SKUP AUTOMOBIL: Na mitingu poneo autfit koji mnogi ne zarade ni za 5 godina!
Foto: Printscreen/RTS

PUTINOVA JAKNA KOŠTA KAO SKUP AUTOMOBIL: Na mitingu poneo autfit koji mnogi ne zarade ni za 5 godina!

Zanimljivosti -

U Rusiji trenutno vlada panika zbog sankcija i ekonomske krize do koje je došlo nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin 24. februara ove godine napao Ukrajinu. Ceo svet je osudio ovaj napad, a Rusiji su od strane većeg dela sveta uvedene sankcije.

Trenutna situacija u Ukrajini navodi sve na zaključak da se rat neće brzo završiti, a Putin se juče na moskovskom stadionu Lužnjiki obratio hiljadama ruskih državljana povodom proslave osam godina od aneksije Krima.

U toku proslave mnogim korisnicima društvene mreže tviter, zapala je za oko Putinova perjana jakna koja košta 12.000 evra, a potpisuje je italijanski brend Loro Piana. Osim ove skupe jakne, Putin je na sebi imao i sat od oko 10.000 evra i Loro Piana patike od 775 evra.

Mnogi strani mediji i korisnici društvenih mreža osudili su ruskog predsednika što je cela njegova odevna kombinacija koštala skoro duplo više nego prosečna godišnja plata ruskih građana, međutim moguće je da za ovo postoji jasan politički cilj.

Predsednik države dužan je da pokaže da brine o sebi i svom izgledu, te je i te kako važno da u kriznim trenucima izgleda kao da je sve u najboljem mogućem redu ne bi li sprečio paniku i slabost koja je u takvim trenucima vrlo izražena.

*Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:51

INFORMACIJA DA JE PUTIN TEŠKO BOLEST JE KLASIČNA PODMETAČINA: Karan i Radić o detaljima obaveštajnog rata u Ukrajini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track