U APRILU I MAJU OBRADOVAĆE SE TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će stizati NOVAC ovog PROLEĆA
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

U APRILU I MAJU OBRADOVAĆE SE TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će stizati NOVAC ovog PROLEĆA

Zanimljivosti -

Tri horoskopska znaka imaće čemu da se raduju ovog aprila i maja, a to je novčani priliv, uspehu na poslu, unapređenje...

Mesečni novčani horoskop za april predviđa dobitak i veliku zaradu za neke znakove Zodijaka. Kako nam je stiglo proleće, stižu i lepe vesti na finansijskom planu za sledeće horoskopske znakove.

novac, štednja
foto: Profimedia

Zvezde će biti naklonjene nekim znakovima Zodijaka tokom aprila i maja, pa oni mogu očekivati veliku sreću na poslovno-novčanom planu, posebno ako su do sada doživljavali malere na tom polju — sreća će, tim pre, biti i veća, piše "Glossy".

Strelac

Strelčevi će na proleće imati velika poboljšanja i uspehe na planu finansija. Mnogi mogu očekivati povišicu, ali i nenadani novčani zgoditak. Imaće sreće i na poslu, pa će nekima biti ponuđeno unapređenje i dodatan priliv novca koji će imati uticaja na budžet. Očekujte putovanje o kom ste dugo sanjali!

novac
foto: Profimedia

Jarac

Proleće donosi brojne pozitivne promene u život Jarčeva. Oni će imati veliki napredak u karijeri, kao i priliv na polju finansija. Sreća vas neće zaobići! April i maj donose vam zgoditak na novčanom polju, ali i na planu karijere...

Vodolija

Vodolije će tokom proleća uspeti da do kraja dovedu projekat na kome su dugo radili. Napokon je vreme za uspeh! Čeka vas puno dinamike i aktivnosti na poslovnom polju, kao i srećne prilike koje će vas pratiti tokom aprila i maja. Što se tiče finansija, sledi priliv novca koji će vam doneti pravo blagostanje. Prepustite se radosnim danima!

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

06:23

Etnolog i astrolog objasnili kako izbeći LOŠU karmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track