AUSTRALIJANKA SELA SA SRPSKOM BABOM I DRUŽILA SE SA RAKIJOM! Htela da se uda za SRBINA, pa napravila HAOS: Ne puštajte je da pije!
Foto: Printscreen/Tik Tok

UPS!

AUSTRALIJANKA SELA SA SRPSKOM BABOM I DRUŽILA SE SA RAKIJOM! Htela da se uda za SRBINA, pa napravila HAOS: Ne puštajte je da pije!

Zanimljivosti -

Australijska manekenka Lusi DŽejd prvi put u životu se suočila se sa rakijom kada je došla u Srbiju da upozna porodicu svog budućeg supruga.

rakija
foto: Printscreen/Tik Tok

U napornom okršaju između Lusi i rakije, rakija je ubedljivo pobedila, a kako manekenka nije očekivala takav poraz ubrzo je nastao i video koji je bio za tren oka postao viralan.

Lusi je sela sa bakom svog budućeg supruga i celo popodne provela uz rakiju. Zahvaljujući nepoznatoj osobi, korisnici na TikToka cela Srbija dobro se nasmejala. Naime, na videu je Lusi koja hoda po polju, a onda se u jednom momentu baca na travu i mlatara nogama po vazduhu, a pa iz opisa videa saznali da se Lusi malo zaigrala s porodicom svog dragog:

@lucie_jaid

Lucky my man was in the shed working on cars otherwise he would’ve seen how off chops I was after 7 hours with baba ? ?

♬ original sound - LUCIE JAID ???

- Ako vam gospođa nije Evropljanka, ne dopustite joj da pije rakiju sa vašom porodicom ceo dan - napisala je i otkrila da se punih sedam sati družila sa "babom" i pićem koje "zaceljuje dušu".

Šta vi mislite, treba li strancima odmah dozvoliti da piju rakiju ili je bolje da ih postepeno navikavamo na ovo piće, koje u našem narodu rešava sve?

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:12

DEKA PAVLE PROSLAVIO 102. ROĐENDAN! Narodni heroj objašnjava: Za recept dugovečnosti ključna je RAKIJA, ali ima JOŠ SAVETA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track