ASTRO ZAVODNICI: Saznajte kako osvojiti Ovna, šta fascinira Devicu i koji horoskopski znak je najviše SKLON AVANTURI
Foto: Profimedia

Bacite pogled, možda bude od pomoći

ASTRO ZAVODNICI: Saznajte kako osvojiti Ovna, šta fascinira Devicu i koji horoskopski znak je najviše SKLON AVANTURI

Zanimljivosti -

Svako od nas ima svoj stil zavođenja i zna kako voli da bude zaveden. Ali, ako ste u dilemi jer ste upoznali nekog novog i ne umete da se snađete, horoskop vam priskače u pomoć.

horoskop, ljubav
foto: Profimedia

Ovan

Ovna morate da gledate pravo u oči. Dajte mu do znanja da ste vredni truda, a onda pustite da vas zavede. Ovan će ceniti vašu direktnost i nezavisnost. Budite uvek spremni za lude avanture, ne sputavajte ga, već uživajte u njegovom neobuzdanom duhu.

Bik

Skuvajte mu omiljeni obrok, aranžirajte sto svećama i pustite romantičnu muziku. Mazite ga i pazite, a zauzvrat će biti tu uvek kada vam treba. Budite strpljivi, puni ljubavi i podrške.

Blizanci

Igrajte igrice i flertujte. Budite fleksibilni i otvorenog duha - Blizanci vole da se igraju. Budite neuhvatljivi, lukavi, zavodljivi i pomalo nepristupačni. Oni vole nadmudrivanje i lov, ali i zabavnu komunikaciju. Nikako ne smete da postanete dosadni!

horoskop, par, ljubav, horoskopski znaci
foto: Profimedia

Rak

Rakovi cene materijalnu sigurnost, pa mu dajte do znanja da imate sigurno zaposlenje. Uživajte u tihim, privatnim večerima kod kuće. Ne zaboravljajte posebne dane kao što su rođendani i godišnjice.

Lav

Lavovi moraju da blistaju, vole da su uvek u centru pažnje. Divite se njegovom smislu za humor i često mu stavljajte do znanja koliko vam je bitan.

Devica

Da biste osvojili Devicu, morate da joj se predstavite kao osoba bez mane pa će biti oduševljena savršenstvom u vama. Device su oštroumna i analitična bića. Ostanite smireni kad vas kritikuju ili previše analiziraju. Otvorite joj srce, Devica je ljubavnica i srodna duša.

Par, Veza, Ljubav
foto: Profimedia

Vaga

Vaga voli ravnotežu. Ugađajte joj malim ekstravagancijama i neprestanim komplimentima. Ona će zauzvrat biti uvek lepa i senzualna za vas. Voli jednakost u vezi i sposobna je da donosi razumne odluke.

Škorpija

Izgledajte zavodljivo kad god ste u Škorpijinoj blizini. One cene prirodan seksepil. Budite spremni da otkrijete svoje maštarije: sve podelite s njom, jer Škorpija želi da zna vaše skrivene želje. Investirajte u satensku posteljinu i mirisne sveće, a Škorpija će se pobrinuti za zavođenje, muziku, masažu...

seks, horoskop
foto: Shutterstock

Strelac

Dajte mu emocionalnu i fizičku slobodu koja mu je potrebna. Budite uvek spremni na iznenadno putovanje i avanturu, jer Strelac će otputovati onog trena kad sazna za zanimljivu destinaciju. Naučite da volite praktične šale, budite puni entuzijazma, energični i uvek spremni za avanture.

Jarac

Budite puni razumevanja za Jarčevu posvećenost poslu i želju za uspehom. Oni to žele i zbog sebe, ali i zbog partnera. Dajte Jarcu dokaz, pažljivo odabranim poklonima, da ste sposobni da racionalno raspolažete svojim bankovnim računom. Kad bude spreman, Jarac će vam se posvetiti u potpunosti. Uvek budite iskreni i učinite ono što ste obećali.

Ljubav, žene, Muškarci, Zagrljaj, Privlačnost, Metod, Zona Prijateljstva, Način
foto: Profimedia

Vodolija

Ako želite da zavedete Vodoliju, morate biti sposobni za razgovor o različitim temama. Bićete zadivljeni njenim elastičnim umom. Postanite intimni s Vodolijinim umom pre nego s njenim telom.

Ribe

Naučite da ljubav iskazujete na hiljadu načina, a pored reči, pokažite svoju naklonost i gestovima. Budite uvek podrška Ribi. Nađite način da joj pokažete da romantična ljubav iz crno-belih filmova može da postoji i između vas dvoje.

Parovi, Ljubav, žene, Muškarci, Udvaranje, Osvajanje

Kurir.rs

Bonus video:

09:10

USLUGE ASTROLOGA KORISTE BIZNISMENI I POLITIČARI! Hermetički astrolog Dimitrijević šokirao: Imaju svoj TIM, IZUZETNO SU USPEŠNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track