PRAZNE KOVERTE, MUŠKARCE BEZ ODELA, KUPOVINU MLADE: Odgovori na pitanje ŠTA BISTE IZBACILI od običaja na SVADBAMA su URNEBESNI
Foto: Profimedia

običaji koje niko ne voli

PRAZNE KOVERTE, MUŠKARCE BEZ ODELA, KUPOVINU MLADE: Odgovori na pitanje ŠTA BISTE IZBACILI od običaja na SVADBAMA su URNEBESNI

Zanimljivosti -

Među korisnicima Tvitera juče se povela polemika o balkanskim svadbama i običajima koji se na njima praktikuju, nakon što je jedna korisnica ove društvene mreže objavila ovo pitanje.

Ispod njene objave nakupilo se više od 300 komentara, a ovo su samo neki od odgovora:

"Izbacila: dolazak po mladu, vožnju i trubljenje u koloni, kićenje, slatku, bilo kakve zastave, bacanje predmeta preko bilo čega. Zadržala: prezime i prvi ples", napisala je jedna devojka.

"Zastave, oružje, a muškarcima bez odela ili s košuljom kratkih rukava zabraniti ulaz", glasio je drugi komentar, dok je jedna korisnica Tvitera na ovaj spisak dodala i "prazne koverte".

"Izbacio bih trubače koji dođu nepozvani i izbacio bih naručivanje pesama koje kvare trenutni ambijent", rekao je jedan dečko.

"Pozivanje reda radi jer su moji bili na svadbi kod njihovih, trošenje para na gluposti radi drugih, itd", bio je još jedan odgovor na ovo pitanje, a neko se dosetio da zameri i izboru muzike za prvi ples:

"Pesme Petra Graša i Dina Merlina za prvi svadbeni ples + Vrtlog za ulazak torte."

"Ljubljenje i slikanje s mladencima", "One što pitaju kad ćemo tebe (ženiti/ udavati) i šta ti čekaš", "Rodbinu koju nitko vidio nije 20 godina" i "Kupovina mlade. Nikad se nisam osećala više poniženom", glasili su još neki odgovori na ovo pitanje koje je izazvalo lavinu komkentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:44

UČESNICI EMISIJE 48 SATI SVADBA OPET U ŽIŽI JAVNOSTI! Sud dodelio decu majci, oni otišli kod oca i neće da idu! Otac može da završi u zatvoru zbog toga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track