U NARODU VAŽE ZA HLADNE LJUDE, A U PRAKSI JE DRUGAČIJE: Muškarci iz OVE ZEMLJE su najbolji LJUBAVNICI! Iznenadićete se odakle su
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE

U NARODU VAŽE ZA HLADNE LJUDE, A U PRAKSI JE DRUGAČIJE: Muškarci iz OVE ZEMLJE su najbolji LJUBAVNICI! Iznenadićete se odakle su

Zanimljivosti -

Englezi su sproveli anketu kako bi otkrili koji narod važi za najbolje ljubavnike. Na iznenađenje mnogih, u sprovedenoj anketi o najboljim ljubavnicima prvo mesto su zauzeli Škoti, dok su na drugom mestu Italijani.

Anketiranje najboljih ljubavnika

Osobe koje su istraživači anketirali zamoljene su bile da ocene kakvi su im bili ljubavnici u drugim zemljama. Nakon Italijana, treće mesto su zauzeli Francuzi, koje slede Englezi, Španci i Amerikanci. Portugalci, Irci, Šveđani i Velšani su takođe ušli u prvih deset najboljih ljubavnika.

Škotska
foto: EPA

Najbolji ljubavnici su Škoti

Derek Simpson (41) iz Edinburga je rekao da nije iznenađen rezultatima ankete koju je sprovela "Loveit Coverit".

"Škoti znaju šarmirati i sve ostalo što je vezano za dobar utisak", rekao je Derek.

Menadžer "Loveit Coverita" rekao je da su praznici deo putovanja, kao i kultura i hrana. Tobi Stanbington je istakao: “Na odmoru je toliko toga u čemu se može uživati, bilo da se radi o kulturi, hrani, novim iskustvima ili u ovom slučaju i novim ljudima."

par, ljubav, iznenađenje
foto: Profimedia

Najbolja desetka

Ispitanici su bili zamoljeni da ocene svoje "izlete" na lestvici od jedan do deset, a oni koji su dobili između sedam i deset bodova su Škotska (43%), Italija (41%), Francuska (38%), Engleska (37%), Španija (35%), Amerika (34%), Portugal (32%), Irska (31%), Švedska (31%) i Vels (30%), piše "The Sun".

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:20

BILO MU JE ŽAO: Fudbaler bivšoj ljubavnici izjavio saučešće iako su bili u ratu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track