KOD NJIH SE IZ DRUŽENJA RAĐA LJUBAV: Ovi horoskopski znaci se zaljubljuju u svoje NAJBOLJE PRIJATELJE! Da li ste među njima?
Foto: Printscreen

TAKO KAŽU ZVEZDE

KOD NJIH SE IZ DRUŽENJA RAĐA LJUBAV: Ovi horoskopski znaci se zaljubljuju u svoje NAJBOLJE PRIJATELJE! Da li ste među njima?

Zanimljivosti -

Uvek su spremni za zabavu, uvek su uz tebe, prolaze s tobom sito i rešeto i važan su deo tvog života - ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. A pošto s njima osećaš blisku vezu, nije retkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornim i teškim. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto odsto razume i podržava ih - usprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećanja, pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

par, ljubav, prijatelji, žurka
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni i treba im neko ko ima ista interesovanja i ko se slaže s njima u brojnim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvek ima otvorene uši za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja. Strelac

Strelci vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju ista interesovanja, gotovo uvek mogu nešto spontano da urade s njima ili da zajedno istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira Strelca, pa se lako može dogoditi da se s vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Prijatelji, Prinskrin

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najprijatnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolija može zaista da bude takva kakva jeste. Stoga u potrazi za ljubavlju nije retkost da Vodolija razvije osećanja prema svom najboljem prijatelju. (Kurir.rs/ miss7.24sata.hr)

Bonus video:

16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track