KRALJICA HLADNOKRVNOSTI: Voditeljki usred emisije UŽIVO zazvonio telefon! Pokušala da ga utiša, a onda se desilo OVO (VIDEO)
Foto: screenshot Twitter

OSTALA FOKUSIRANA

KRALJICA HLADNOKRVNOSTI: Voditeljki usred emisije UŽIVO zazvonio telefon! Pokušala da ga utiša, a onda se desilo OVO (VIDEO)

Zanimljivosti -

Voditeljka Ivana Konstantinović već par dana je pravi hit na društvenim mrežama i to zahvaljujući maloj "nezgodi" tokom vođenja vesti uživo.

Naime, Ivana je tokom vođenja večernjih vesti na programu jedne televizije zaboravila da isključi zvono na telefonu, koji je zazvonio baš onda kad je to bilo najmanje potrebno.

Ipak, voditeljka koja je u novinarstvu od 1995. godine, rešila je ovaj problem na poseban način. Naime, dok je vodila vesti, Ivana je levom rukom uzela telefon stavljajući ga ispod stola, gde je pokušala prvo da mutira zvono, a sudeći po zvuku koji se čuo, telefon je završio na podu.

Ova njena reakcija nije ostala neprimećena, pa je ubrzo postala popularna na društvenim mrežama. "Kraljica hladnokrvnosti i kad je najteže ", stajalo je u opisu ovog video-snimka na Tviteru.

Voditeljka se čak i našalila na svoj račun, pa je i sama podelila ovaj klip na Tviteru, uz komentar: "Ma meni je telefon stalno skroz utišan....Isto ja".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

LAPSUS U PROGRAMU UŽIVO! Dušica Grabović nasmejala sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track