03:49

Crnogorac napustio svadbu da spasi psa iz bujice

faca

LJUDINA! CRNOGORAC NAPUSTIO SVADBU DA BI POMOGAO NEMOĆNOM! Svi pričaju o NEVEROVATNOM gestu Beranca koji je oduševio region! VIDEO

Zanimljivosti -

Da je ljudsko srce veliko i široko za sva živa bića, govori i gest jednog Beranca. Na Instagram stranici nvo_prijatelji_zivotinja_pg se pojavio video snimak mladića koji spašava psa iz nabujale reke.

Naime, kako piše pomenuta stranica, mladić je izašao sa svadbe i pomogao čovekovom najboljem prijatelju tako što ga je spasio iz nabujalog Lima. Pas je bio u bezizlaznoj situaciji, ali mladić je skinuo sako i pružio ruku da dohvati nesrećnu i uplašenu životinju. Pokušao je nekoliko puta da dohvati psa, a onda mu je i prijatelj pritekao u pomoć, pa su zajedničkim snagama spasili životinju.

Psa su izvukli i stavili na sigurno, a mladić je dobio veliki zagrljaj od ženske osobe, verovatno njegove žene ili devojke.

Komentari su se nizali ispod snimka i svi su hvalili čovečnost i hrabrost mladića, a jedan od komentara je glasio i da mladić nije iz Berana već Kotora, ali odakle god da je, ima veliko srce. Drugi komentator se nadovezao da je u čovek beranski zet, pa mu "dođe na isto".

"Čovek", "ljudina", "Svaka čast", "Dragi čoveče, hvala ti što postojiš" i nema ko se nije oduševio njegovim gestom.

beranac, pas
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:53

OVAKO SE NAVIJA ZA KONSTRAKTU! Italijani đuskali u režiji u ritmu Biti zdrava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track