ŠTA ZNAČI KADA SANJATE BLISKU OSOBU KOJA JE PREMINULA? Ona vam kroz snove šalje BITNU PORUKU, evo kako da je tumačite
Foto: Profimedia

povezivanje

ŠTA ZNAČI KADA SANJATE BLISKU OSOBU KOJA JE PREMINULA? Ona vam kroz snove šalje BITNU PORUKU, evo kako da je tumačite

Zanimljivosti -

Da li snovi u kojima se pojavljuju preminule voljene osobe jednostavno sećanja koja se igraju u snovima, koja nam pomažu da lakše prođemo kroz proces tugovanja? Ili nas naši dragi preminuli zaista posećuju?

Verujem da bi i jedno i drugo moglo biti tačno. Međutim, prema Elizabet Kubler-Ros, snovi o našim voljenima su "pravi kontakti na duhovnom planu s porukama za one koje su napustili". Moglo bi vas iznenaditi otkriće kako i vi možete preneti poruku preminuloj osobi.

Spavanje, sanjati, snovi
foto: Profimedia

Ovi snovi su dar pomoću kojih ostajete povezani s onima koje volite i daju jedanak pristup vašim "natprirodnim" moćima, blagoslovima i mudrostima vaše multi-dimenzionalne duše.

Ukoliko niste stručnjak za lucidne snove, teško je pritisnuti dugme za san i očekivati da će se vaša voljena osoba s druge strane pojaviti u snovima na vaš zahtev. Ipak, svako može da doprinese tome, a onda pustiti da oni naprave ostatak.

sveća
foto: Shutterstock

Ukoliko želite da primite poruku u snu od vaše voljene osobe, predlažemo sledeće:

1. Zapalite sveću

2. Gledajte u fotografiju osobe ili držite u rukama predmet koji vas povezuje s njom

3. Zatvorite oči i prizovite sećanje na tu osobu... neku lepu uspomenu

4. Zatvorenih očiju ili dok gledate fotografiju u meditativnom stanju, formirajte pitanje koje imate za nju. Ili možete jednostavno postaviti nameru: "Prenesi mi poruku u snu u vezi sa..."

Najvažnije što bi trebalo da znate je da su vaši anđeli (vaše voljene preminule osobe) s vama u zemlji snova. Budite svesni činjenice da je njihova mudrost i ljubav uvek tu za vas svaki put kada vam je potrebna ili je želite.

Zakoračite u višu perspektivu vaših voljenih preminulih osoba i zamislite na koji način vas oni vide, na koje načine vas bodre i kako vam pomažu.

(Kurir.rs/Atma)

03:07

Nada Macura u programu uživo ispričala svoj san

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track