KAKAV HAOS NA VESELJU! SRBI NAROD NAJJAČI NA KUGLI ZEMALJSKOJ: Slavlje se otrglo kontroli, čak se i pevačica ŠOKIRALA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tviter

tu je i traktor

KAKAV HAOS NA VESELJU! SRBI NAROD NAJJAČI NA KUGLI ZEMALJSKOJ: Slavlje se otrglo kontroli, čak se i pevačica ŠOKIRALA! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Na Tviteru se pojavio zanilmljiv video sa nekog slavlja u Srbiji. Naime, kamera je uhvatila par koji se veseli na kašiki za bager koja je prikačena na traktor usred šatre.

Profil "Neguj mo srpski" je objavio video pod nazivom "Najjači narod na kugli zemaljskoj", a ono što je zanimljivo, uz milozvučni melos muzike i glasa pevačice sa veselja je i to što se traktor nalazio unutar šatre sa sve namontiranom kašikom za bager, koja je vesele goste podizala i spuštala u ritmu muzike.

Međutim, u nekom trenutku se kašika izvrnula i ispustila ljude na pod što je šokiralo sve prisutne, ačak je i pevačica prokomentarisala "Je l sam rekla?!"

Nije poznato odakle potiče snimak ni ko su učesnici, ali je svakako video uspeo da nasmeje mnoge koji su lajkovali i komentarisali snimak. Kao što se na snimku vidi, momak i devojka se nisu povredili, možda malko ugruvali.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:27

Nevreme u Kuršumliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track