OVI SIGNALI UKAZUJU DA VAM JE KUĆA PUNA NEGATIVNE ENERGIJE: Feng shui trikovi omogući će vam da je brzo prepoznate i uklonite!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OVI SIGNALI UKAZUJU DA VAM JE KUĆA PUNA NEGATIVNE ENERGIJE: Feng shui trikovi omogući će vam da je brzo prepoznate i uklonite!

Zanimljivosti -

Ako ste u poslednje vreme primetili da se u svom domu često osećate loše, vrlo je moguće da je isti ispunjen negativnom energijom.

Određene stvari sa lošim vibracijama mogu uticati na energiju određene lokacije. Na primer, neka neprijatna situacija iz prošlosti ili predmeti koji su se nakupili loše energije. Moguće je da se i u dom uvuče negativna energija, uzrokovana raznim spoljašnjim faktorima i unutrašnjim disbalansom energije.

Dženifer Lopez, Ben Aflek, kuća
foto: Profimedia

Evo koji znakovi pokazuju da je u domu prisutna negativna energija:

Umor i iscrpljenost

Umor je prirodna stvar, ali ako u svom domu osećate konstantnu iscrpljenost, to može značiti da je dom ispunjen negativnim vibracijama.

Glavobolja

Fizička nelagodnost koja se stalno ponavlja u nekoj prostoriji može biti uzrokovana negativnom energijom.

Respiratorni problemi ili napadi klaustrofobije

Ove tegobe se mogu javiti i kao uzrok napetosti različite vrste, ali ih može prouzrokovati i negativna energija.

dom, kuća, stan, bademantil
foto: Profimedia

Isušivanje i odumiranje biljaka

Ako se usled negovanja biljke i dalje isušuju, to može biti znak negativnosti. Loša energija može negativno uticati na biljke, predmete i životinje.

Neobjašnjivi i neprijatni mirisi

Kada se u domu javljaju neprijatni ili opijajući mirisi bez nekog razloga, to može biti prisustvo negativnosti i loših vibracija.

Nesanica

Nedostatak sna može ukazivati na negativnu energiju u domu.

Ako su u vašem domu prisutni znakovi negativnosti, možete primeniti razne fng šui tehnike koje će omogućiti protok dobre energije. To možete izvršiti uz pomoć žalfije, tamjana ili ubacivanjem u dom predmeta koji zrače pozitivnom energijom. Takođe je važno da se otaraiste svih bespotrebnih predmeta.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:14

Kuća Milene Todorović gde je Čeda bio na masaži

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track