NA NEBU SE OTVORILA KAPIJA KOJA DONOSI OGROMNE PROMENE! Zvezda Sirijus uticaće na ŽIVOT: Magija na delu OSTVARIĆE vam sve ŽELJE!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NA NEBU SE OTVORILA KAPIJA KOJA DONOSI OGROMNE PROMENE! Zvezda Sirijus uticaće na ŽIVOT: Magija na delu OSTVARIĆE vam sve ŽELJE!

Zanimljivosti -

Prva nedelja jula ima snažnu energiju, a njena moć ogledaće se u proširenju svesti. Naime, podstaknuće nas da dosegnemo neke nove nivoe u raznim poljima života, a za sve je kriva zvezdana kapija koja se sutra zatvara.

Glavni uzrok ove intezivne energije jeste zvezda Sirijus. koja sija 23 puta jače od Sunca, a koja predstavlja slobodu. Njena energija pomaže nam da se oslobodimo ograničenja i slobodno se izrazimo. Osećamo je kao inspiraciju, te nam može pomoći da ispunimo sve naše snove.

0382241565, svemir, Mlečni put, univerzum
foto: Profimedia

Kada je ova zvezda najbliža Zemlji, to utiče na naše živote prema mišljenju astrologa. Najbliže Zemlji je upravo sada: između 3. i 7. jula , a vrhunac ove energije je bio 5. jula. Smatra se da se ou ovom periodu otvara zvezdana kapija Sirijus i da možemo iskoristiti snažnu energiju da napredujemo, rastemo i usavršavamo se.

Jača energija koja nam dolazi može uticati na povećanu kreativnost, intuiciju i inspiraciju. Možemo prevazići naših pet čula. Pomaže nam da se oslobodimo svega onoga što nas blokira i sprečava da budemo najbolja verzija sebe. Zbog sve ove energije visokih frekvencija, prva nedelja jula je veoma moćno vreme kada istražujemo sebe, svet koji nas okružuje i dobijamo neke nove uvide.

Crna Rupa, Univerzum
foto: Profimedija

Pronađite unutrašnji mir, slobodu, opuštajte se, boravite što više u prirodi. Prva stvar koju treba da uradite kako bi ova energija povoljno uticala na vas jeste smanjenje stresa.

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

00:21

Viki i Marija u svađi iza kulisa Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track