07:39

PEJNTBOL JE MANJE OPASAN SPORT OD GOLFA Zoran je pre 20 godina uzeo pušku u ruke OVO SU MALO POZNATI DETALJI O OVOM SPORTU

to je život

PEJNTBOL JE MANJE OPASAN SPORT OD GOLFA Zoran je pre 20 godina uzeo pušku u ruke OVO SU MALO POZNATI DETALJI O OVOM SPORTU (VIDEO)

Zanimljivosti -

Pejntbol je ekstremna, taktičko-sportska igra, koja predstavlja imitaciju kratkih vatrenih kontakata na ograničenom prostoru. Zanimacija za ubijanje vremena, prerasla je i u sport, koji ima svoja pravila, timove i takmičenja.

Pejntbol
foto: Kurir Televizija Printscreen

Pejntbol je igra u kojoj je najbitnije pogoditi protivnika kuglicama sa bojama i ostati netaknut.

1 / 3 Foto: Kurir Televizija Printscreen

Zoran Topić probao je pejntbol pre 20 godina. Danas ima svoj teren i profesionalno se takmiči u timu Balkan ekspres i trudi se da svima odagna glavnu predrasudu - da pejntbol ne boli.

Pejntbol
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Ja sam, inače pacifista. Ne volim oružje, ne volim da pucam. Ali, posle prve igre to je bilo to. ejntbol je statistički manje opasan og golfa - ističe Topić.

1 / 5 Foto: Kurir Televizija Printscreen

Kako izgleda pejntbol za rekreativce, a kako za takmičare pogledajte u videu ISPOD:

07:39

PEJNTBOL JE MANJE OPASAN SPORT OD GOLFA Zoran je pre 20 godina uzeo pušku u ruke OVO SU MALO POZNATI DETALJI O OVOM SPORTU

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:59

ONI SU DOKAZ DA SU GODINE SAMO BROJ: Svoj dan ne mogu da zamisle bez jedne stvari OVO JE JEDNA MALO DRUGAČIJA PRIČA IZ SRBIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track