01:20

DANAS ULAZIMO U POVOLJAN PERIOD! Astrolog za Kurir TV otkrio: Planete su na našoj strani AKO OSETITE AGRESIJU SAMO URADITE OVO

MERKUR U DEVICI

DANAS ULAZIMO U POVOLJAN PERIOD! Astrolog za Kurir TV otkrio: Planete su na našoj strani AKO OSETITE AGRESIJU SAMO URADITE OVO

Zanimljivosti -

Astrolog Dušan Veličković tvrdi da od danas Merkur ulazi u znak device što nam govori da će naredni period biti

- Danas, Merkur planeta logike ulazi u znak device gde će biti mnogo racionalniji i praktičniji nego dok je bio u lavu. Kada je Merkur u lavu to je vrela glava i to pravi haos. Sada ćemo biti mnogo racionalniji i jako je dobar period za trgovinu, kupoprodaju i potpisivanje ugovora. Merkur vam je kao volan u kolima. Ako držite taj volan i pratite put, nema šanse da sleti sa puta. Mislim da će biti mnogo manje problema - rekao je astrolog.

Dušan Veličković
foto: Kurir Televizija

Osvrnuo se i na ljude koji su agresivni i dao im trajno rešenje i lek.

- Ako neko ne zna šta će sa agresijom, post to rešava. Neka posti sredom i petkom. To je najbolji lek protiv ove životinje u nama za koju kažemo ovo je jače od mene - rekao je astrolog.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:32

ASTROLOG KOJI JE PREDVIDEO RAZVOD KARLEUŠE I DUŠKA, IZNEO ŠOK PROGNOZU: Jeleni će sledeće godine OVO da se desi, SLEDI JOJ PAKAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track