OVE STVARI MORATE DA OČISTITE SAMI U HOTELU: Zaposleni otkrivaju šta NIKADA ne smete da uradite u hotelskoj sobi i zašto
Foto: Profimedia

PREVENTIVA

OVE STVARI MORATE DA OČISTITE SAMI U HOTELU: Zaposleni otkrivaju šta NIKADA ne smete da uradite u hotelskoj sobi i zašto

Zanimljivosti -

Vodite računa o tome šta dodirujete u hotelskoj sobi

Kada vam u hotelu kažu da je vaša soba spremna, vi podrazumevate da je sve kristalno čisto i očišćeno. Pa, baš i nije tako.

Evanđelina, koja radi u hotelu, je na svom Tik Toku objavila video u kojem navodi šta ona nikada ne bi uradila u hotelskoj sobi. Ona prvo savetuje da sklonite sa kreveta dekorativne jastučiće jer nisu baš čisti. Ona ističe da se posteljina redovno pere i menja, ali da to baš i ne može da se kaže za ostale stvari u sobi.

Spremačica, hotel, hotelska soba
foto: Profimedia

- Nikad ne bih sedela na prekrivaču. Tu stvar sklanjam iste sekunde kad uđem u sobu jer se veoma retko pere - dodaje ona.

Evanđelina je istakla da se posteljina, pošto je lakša i tanja, redovno pere, dok se prekrivači "peru možda jednom godišnje". Osim toga, Evanđelina savetuje da daljinski upravljač i čašu u kupatilu koristite tek kada ih očistite, odnosno operete.

Njen predlog je i da prilikom rezervacije prijavite imena svih koji borave u sobi, u slučaju da se desi da jedna osoba izgubi ključ, a da primarna osoba na koju je rezervacija upisana nije tu.

Pogledajte njen video:

(Kurir.rs/Objektivno.rs)

00:31

KURIR OTKRIVA ŠTA SVE SRPSKE FUDBALERE ČEKA U KATARU: Svlačionica u bojama trobojke, moderan stadion, kamp i hotel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track