NEKI ĆE IMATI RAZLOGA ZA PRAVO VESELJE U SEPTEMBRU: Pripadnicima ovog znaka sledi veliki NOVAC i uspeh na POSLU!
Foto: Profimedia

da li ste među njima?

NEKI ĆE IMATI RAZLOGA ZA PRAVO VESELJE U SEPTEMBRU: Pripadnicima ovog znaka sledi veliki NOVAC i uspeh na POSLU!

Zanimljivosti -

Sa tranzitnim Suncem u vrednom, praktičnom i predusretljivom znaku Device, postepeno ćemo aktivirati našu radnu snagu i energiju i sredinom septembra bićemo u punom kreativnom zamahu. S obzirom na sve neizvesne tržišne trendove i probleme s osnovnim resursima, rado ćemo prihvatiti plaćanje prekovremenog rada kako bismo zaradili koj dinar više.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Mars u Blizancima će biti glavni 'kosmički okidač' nestrpljenja i žurbe. Bićemo zainteresovani za mnogo različitih stvari i ljudi, lako ćemo izgubiti fokus i skliznuti u dekoncentraciju i površnost. Sve ćemo trpeti, osim dosade. Uživaćemo u mentalnim takmičenjima! Biće nam potrebna samodisciplina i intelektualna stimulacija da bismo želeli da idemo dalje.

Ovan

Ovnovi će započeti nešto veliko, a onda iznenada stati. Poznavajući vašu prirodu i postojeće kosmičke uticaje, nećete odustati od početnog poslovnog poduhvata. Treba vam određeno vreme da još jednom mirno razmislite o svemu mudro. Kada je velika kriza na pomolu, mnogi ne uspevaju, a neki upravo tada vide priliku za širenje. Imate zaštitu tranzitnog Jupitera, entuzijazam vas ne napušta, a jedino čega treba da se čuvate je preterivanje i megalomanija.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Da bi sve došlo na svoje mesto, vaš poslovni cilj mora da bude ispravan i nikako ne sme da bude na štetu drugih. Ne propustite divne prilike, ponašajte se prema intuiciji i bićete veoma zadovoljni sopstvenim dostignućima.

Blizanci

Počeli ste da trčite maratone, iako ste poznati kao sprinter. Sve se menja, pa i vi, i nebo je na vašoj strani, a pobeda ti vam se smeši. Vaše suze radosnice će vam reći da je sve vredelo truda. Nova svest o tome šta možete da uradite i koliko vredite biće vaš najdragoceniji profit. Harmonični uticaji Marsa, Jupitera i Saturna guraće vas napred i u trenucima krize, a sigurni smo da nećete odustati od svojih poslovnih snova. Vaša urođena radoznalost i razigranost i genijalne mentalne sposobnosti osiguraće vaš kreativni uspeh. Možda i onaj poslovno finansijski – međunarodni?! Nebo vam nije granica, nebo vas inspiriše.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Vaga

Videćete zeleno svetlo na semaforu i jurićete pravo – u bolju poslovnu budućnost. Aktivisaćete svoje najbolje kvalitete, počevši od ličnog šarma, društvenosti, diplomatije, miroljubivosti, osećaja za pravdu i uspeh vam je zagarantovan. Važno je izbegavati nasilnike, megalomane i sve one koji se bave nečasnim radnjama. Pravi poslovni uspeh nikada nije na štetu drugih. Autentični ste i inovativni, i nisu vam potrebne manipulacije i obmane.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Izaberite za sebe društvo vrednih, odgovornih i poštenih ljudi i otvoriće vam se novi horizonti znanja. Na pozitivan način ćete postati jači i samopouzdaniji, a to će vam biti najveća nagrada.

Vodolija

Vaša ranjivost jenjava i više nemate problema sa osećanjem inferiornosti. Sve ste aktivniji i efikasniji u komunikaciji. Odnekud upoznajete nove saradnike sa kojima delite slične snove i vizije, i kreativno se usaglašavate jedni sa drugima. Tranzitni Mars vam je harmoničan nekoliko meseci i ne morate da se plašite da ćete ostati bez volje i inspiracije.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Neće vam biti previše hladna zima, snaći ćete se vešto i originalno i obezbedićete zdrav opstanak na surovom tržištu kapitala. Septembar će biti pravi početak vaših dugoročnih poslovnih napora, koji će se na kraju (tokom decembra 2022.) bogato isplatiti. Hrabro rizikujte i srećno ćete profitirati!

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 29.8.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track