SRBI OTKRILI ŠTA NAJČEŠĆE KUPUJU DEVOJKAMA: Neki LIMITIRAJU i šoping, a drugi se RAZBACUJU pa mesec dana jedu KIFLU I JOGURT!
Foto: Profimedia

samo široko

SRBI OTKRILI ŠTA NAJČEŠĆE KUPUJU DEVOJKAMA: Neki LIMITIRAJU i šoping, a drugi se RAZBACUJU pa mesec dana jedu KIFLU I JOGURT!

Zanimljivosti -

Današnje vreme je takvo da se ljubav iskazuje na drugačije načine. Dok bi se devojka pre dvadesetak godina oduševila ružom koji bi od svog momka dobila, današnje devojke se uglavnom, zadovoljavaju tek automobilom, skupim telefonom, ili čak stanom.

Ipak, šta je zapravo ono što muškarci najviše kupuju ženama? Da li se tako lako odlučuju da im kupe papreno skup modni komad, mobilni telefon, ili je to zapravo samo iluzija i teorija koja vlada? Muškarci iz Srbije otkrili su šta su najviše kupovali svojim devojkama. Odgovori su razni - simpatični i urnebesni, a sve je počelo od jedne objave na Reditu.

pokloni, devojka
foto: Printscreen/ Reddit

"Koje ste poklone kupovali devojci? Za neke neformalne prilike, na primer, bez povoda, čisto onako, rođendan, godišnjice, Dan zaljubljenih itd. Ne mislim za velike događaje, tipa venčanje, rođenje deteta. Ne mislim ni trivijalne poklončiće tipa slatkiši, cveće. Nego osrednje, znači neki pristojan poklon. Ako ste žensko, napišite koje ste poklone dobijale i šta vam se najviše svidelo - glasila je objava jednog korisnika od koje je sve počelo...

Usledili su raznorazni odgovori. Zanimljivo, čak su i žene otkrile da su muškarci imali novčani limit kada je zajednički odlazak u tržni centar u pitanju. Objasnile su da im je jača polovina uglavnom kupovala stvari u vrednosti do 3.000 dinara, dok su pojedini muškarci otkrili da poznaju slučajeve koji su svojim devojkama kupili "Ajfon", da bi posle "mesec dana jeli kiflu i jogurt".

Pokloni
foto: Profimedia

Evo šta su pisali korisnici.

- Kupio sam joj onaj oktopus, što može da se okrene iznutra, pa je ljut ili se smeje, Je*ao me dan kad sam joj to kupio. Pukao sam 2.500 dinara na to govno. Kupio sam joj onu zlatnu ružu od 40 evra, posle mesec dana raskinula. I dan danas mi je žao tih para - glasio je jedan od komentara.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

- Brdo knjiga, laptop, foto-aparat, vikend putovanja. Od poklončića nevezanih za datume - cveće, čokoladice, sveće, mede, privesci, jastučići - rekao je drugi komentator, a treći se nadovezao - Kondom sa ukusom šljive, jastuk u obliku moje glave.

Uključile su se i žene i otkrile šta su uglavnom dobijale

- Kada sam završila kurs šminkanja, kupovao mi je neke stvari da podstakne moj hobi, recimo ogledalo sa ugrađenim svetlima, poličice za šminku itd. Ništa nije posebno ni skupo, ali sam svaki put videla da je mislio na mene - otkrila je jedna devojka.

šminka, šminkanje
foto: Shuterstock

- Uzeo mi je vaučer za drogeriju i cveće (meni je kupovina u drogeriji terapija bukvalno) i napisao na posveti citat mog omiljenog pisca, to je baš bilo pažljivo - glasio je emotivan komentar jedne devojke.

- Torba za laptop, nakit, patike. Kada mi se u tržnom centru nešto svidi, to je uvek bilo do iznosa od 3.000 dinara - rekla je jedna dama, a druga nastavila -Uvek sam dobijala parfeme.

Ipak, jedan muškarac privukao je najviše pažnje kada je otkrio da je svojoj devojci kupio "Ajfon" i torbicu poznatog luksuznog modnog brenda. Naglasio je da njegova devojka nije sponzoruša, ali da joj je to kupio da bi se "ku*čio". Korisnici nisu ostali ravnodušni.

- Taj čovek posle ovoga jede samo kiflu i jogurt na poslu; Ovaj baš ima keša; Buržujčina; Glup razlog, ali kapiram da ljudi rade i gluplje stvari radi seksa; Razumem da se volite i da želiš da joj kupiš skupe stvari, ali ako nisi u mogućnosti te stvari da priuštiš bez nekog uzdržavanja, nema mi poentu - glasili su komentari.

(Kurir.rs / Mondo / Foto: ilustracija)

Bonus video:

00:34

Karleuša dobila poklone od Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track