BIZARNO! PRODAJU SE NAOČARE SERIJSKOG UBICE: O njemu je Netflix napravio seriju, a sad su otišli KORAK DALJE! Cifra je BASNOSLOVNA
Foto: eyevine / Eyevine / Profimedia

KUDA IDE OVAJ SVET

BIZARNO! PRODAJU SE NAOČARE SERIJSKOG UBICE: O njemu je Netflix napravio seriju, a sad su otišli KORAK DALJE! Cifra je BASNOSLOVNA

Zanimljivosti -

Jedan od prepoznatljivih delova izgleda serijskog ubice Džefrija Damera su svakako njegove velike dioptrijske naočare koje se trenutno prodaju za ogroman iznos, piše TMZ.

Tejlor Džejms, koji vodi kompaniju Cult Collectibles iz Vankuvera u Kanadi, rekao je za TMZ da je spreman da se odvojiti od zatvorskih naočala serijskog ubice za 150 hiljada dolara.

Tejlor kaže da je došao u posed naočara pre nekoliko godina, zajedno s hrpom drugih Damerovih ličnih stvari, nakon što ga je kontaktirala bivša domaćica Džefrijevog oca, Lajonela. Tejlor je pristao da upravlja zbirkom i prodaje je preko svoje veb stranice za procenat od zarade.

Damer
foto: Printscreen/ Youtube/ Netflix

Cult Collectibles prodaje mnoge predmete iz kolekcije Damera onlajn, uključujući njegov pribor za jelo, njegovu Bibliju, originalne porodične fotografije i hrpu papirologije. Spomenute naočare koje je Damer nosio u zatvoru nisu na veb stranici, ali zainteresovani kupci mogu se direktno obratiti Tejloru.

Džefri Damer drogirao je, ubio i iskasapio 17 mladića između 1978. i 1991. Serijski ubica je 1992. osuđen na 940 godina zatvora, a dve godine kasnije u zatvoru su ga šipkom premlatili nasmrt.

Nedavno je na Netfliksu izašla serija o Damerovom životu i zločinima, "Damer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story". U deset epizoda serija prati lik i delo jednog od najokrutnijih serijskih ubica u američkoj istoriji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:37

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track