POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE I OVIH 5 ZNAKOVA MOGU DA SLAVE: Njima će ovaj period doneti SREĆU kakvu ne slute, a posebno STRAST!
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE I OVIH 5 ZNAKOVA MOGU DA SLAVE: Njima će ovaj period doneti SREĆU kakvu ne slute, a posebno STRAST!

Zanimljivosti -

Počinje period Škorpija, a razdoblje pred nama obeležiće dva astrološka događaja koji mogu bitno da odrede tok sudbine.

Od 23. oktobra do 23. novembra Sunce će biti u znaku Škorpije, a njegova vladavina doneće mnoge transformacije, posebno zahvaljujući pomračenju Sunca u ovom znaku.

Upravo 25. oktobra, na dan kada je pomračenje, nastupiće i mladi Mesec u Škorpiji, pa se energija ovog znaka pojačava. Ipak, najviše koristi od ovog tranzita osetiće pet znakova.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpija

Budući da je ovo vaša sezona, Škorpije će najjače zasjati i osetiti svu snagu Sunca u Škorpiji. Očekujte da ćete pronaći ravnotežu na mnogim poljima, posebno nakon što prođu mlad Mesec i pomračenje Sunca, a energije će biti pravilno raspoređene i omogućiće vam da cvetate u celini. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu priliku koja vam se otvara.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik

Ljubavno polje je posebno aktivno nakon Sunčevog ulaska u Škorpiju, a biće mnogo prilika za flert, usputnu ili obećavajuću ljubav. Bik se konačno prepusti strasti i ljubavi, nakon razdoblja samoće ili otuđenja. I ne samo to – dobro će vam doći i na poslu, stoga se nemojte bojati da otvoreno iznesete svoje ideje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Devica

Kod Devica je uvek sve na disciplini, radu i odricanju, a ova jesen vam donosi nagradu. S početkom sezone vladavine Škorpije, otvoriće vam se nova životna poglavlja i mogućnost za mnoge nove početke: posao, nova ljubav ili prijateljstvo, poseta mestu gde još niste bili. Sve će ići u vašu korist!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe

Transformacija i lični razvoj obeležiće vladavinu Škorpije za pripadnike ovog znaka. Osobe rođene u drugoj polovini februara i prvoj polovini marta imaće svega u izobilju, a posebno nove i sveže energije, čemu možete da doprinesete oslobađanjem od stare – vreme je za opraštanje i odbacivanje onoga što vam ne treba.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarac

Ovo razdoblje će vas izvući iz vaše ljušture u društvo. Sunce se kreće kroz vašu jedanaestu kuću, koja govori o prijateljstvu. Bez obzira na to da li se radi o druženju s kolegama, susretima sa starim prijateljima ili sigurnom utočištu onih s kojima inače volite da provodite vreme, ovi trenuci značiće vam da podignete pozitivnu energiju i napunite baterije. Biće ovo prilika za opuštanje, ali i nova znanja i iskustva, stoga ne propustite priliku za povezivanje s drugima.

(Kurir.rs/ Stroy.hr)

Bonus video:

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track