OSVETA SE SLUŽI HLADNA I NA RATE: Evo koji horoskopski znak ne prašta NIŠTA već samo čeka priliku da SRUŠI SVE PRED SOBOM!
Foto: Profimedia

čuvajte ga sw

OSVETA SE SLUŽI HLADNA I NA RATE: Evo koji horoskopski znak ne prašta NIŠTA već samo čeka priliku da SRUŠI SVE PRED SOBOM!

Zanimljivosti -

Škorpija, kojom vladaju pakleni Pluton i ratoborni Mars, prati glas najosvetljubivijeg horoskopskog znaka. Nazvan po rimskom bogu podzemnog sveta, Pluton simbolizuje uništenje, regeneraciju i transformaciju, kao i sve ostalo što leži ispod površine i obavijeno velom misterije. S druge strane, Mars označava akciju, borbu i agresiju.

Mars je istovremeno vladar Ovna i Škorpije, u kojoj pokazuje svoja dva lica. Dok je Ovnu uneo eksplozivnost i dinamiku, Škorpiju je obdario perverznom sposobnošću da strpljivo čeka najbolju priliku da naplati dug.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Pripadnik vladajućeg znaka sredine jeseni ume da proceni da li mu se isplati odmah da napadne onoga ko mu se zamerio ili će postići jači efekat ako sačeka trenutak nepažnje neprijatelja.

Ovan iznenada reaguje u želji da se što pre oduži protivniku istom merom. On besni, izlazi iz vazduha i zaboravlja ili jednostavno prekida vezu sa osobom koja ga je povredila. Škorpija je manje sklona ishitrenim potezima, a više promišljenim strategijama. Njegov bes tinja dugo i omogućava mu da hladno služi osvetu. Pažljivo planira i čeka pravi trenutak da pogodi najbolniju tačku osobe koja mu se zamerila.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Tajanstven i misteriozan, kuvaće u sebi, ne dajući okolini da primeti njegovu emociju. Iako će ostaviti utisak da je prevazišao bol ili nanetu nepravdu, nikada ih neće zaboraviti. Za njega je osveta prirodan, logičan i potpuno opravdan odgovor na postupke bilo koje druge osobe koja ga je povredila, uvredila ili izdala. Veruje da će mu biti bolje tek kada mu uzvrati, a ako to bude mogao više puta, 'na rate', tim bolje.

(Kurir.rs/tportal.hr)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 14.11.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track