KRISTINA USLUŽIVALA GOSTE U RESTORANU ŠEST SATI: Kad je videla NAPOJNICU pobesnela! Neka se tako ponašaju NEGDE DRUGDE! (VIDEO)
Foto: TikTok/krisswith

POŽALILA SE NA TIKTOKU

KRISTINA USLUŽIVALA GOSTE U RESTORANU ŠEST SATI: Kad je videla NAPOJNICU pobesnela! Neka se tako ponašaju NEGDE DRUGDE! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Konobarica Kristina Viters podelila je na TikToku koliko je ljuta jer joj je jedan par u restoranu ostavio "mali" bakšiš, iako tvrdi da ih je usluživala punih šest sati. Ona se obratila korisnicima ove društvene mreže kako bi ispričala šta joj se dogodilo, a video je u međuvremenu postao viralan.

Kristina je ispričala da je tog dana stigla na posao u 17.30, a pomenuti par je već sedeo za stolom. Njen kolega ih je bio uslužio pre nego što je ona došla i naplatio im sve što su do tada bili naručili. Kaže da su izgledali kao da su opušteni i da se lepo provode. Jedno vreme nisu ništa novo naručivali, a onda su oko 19 sati prišli da naruče večeru i piće.

"Moj kolega je već bio otišao. Mislila sam, okej, primiću ove narudžbe, uslužiću ih i zatvoriti restoran. Donela sam im za početak piće, čašu vina i margaritu. Zatim je bila gotova i hrana, naručili su takose, pojeli ih i ja sam odnela tanjire kad su bili gotovi", prepričala je, pa ljutito dodala:

"Pogodite onda ko je zadnji ostao za je*enim stolom u restoranu? Ovo dvoje idiota, eto ko."

Dodala je kako je najgora stvar što joj nisu ostavili ni 20 odsto napojnice, iako je jedino njih čitavo veče usluživala.

"Bili su moj jedini sto. Verovatno sam ih predobro usluživala jer su jedini bili ostali. Nisam imala drugog posla osim njih. Mogu čak reći da nikad nisam bila srećnija s napojnicom od 10 odsto jer su nakon plaćanja konačno otišli", zaključila je.

Njen snimak je pokrenuo je goruću raspravu među korisnicima TikToka o davanju napojnica, ali i o tome koliko je vremena prihvatljivo provesti u restoranu. "Ko sedi u restoranu šest sati", "Da sedim toliko vremena doslovno bih dao 200 odsto napojnice", "Dobro je da su ostavili i 10 odsto, čudi me da nisu i bez napojnice otišli", samo su neki od komentara na objavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

DOBILA BAKŠIŠ 40.000 EVRA Vesna Zmijanac otkrila NAJSKULJU PESMU: Novac su mi delili u paketima od 500 EVRA, BILA SAM PUNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track