OPASNI MERKUR ULAZI U ZNAK STRELCA 17. NOVEMBRA: Evo šta to znači i kada možemo da očekujemo dobru energiju u životu!
Foto: Profimedia

astrologija

OPASNI MERKUR ULAZI U ZNAK STRELCA 17. NOVEMBRA: Evo šta to znači i kada možemo da očekujemo dobru energiju u životu!

Zanimljivosti -

Merkur najjednostavnije rečeno objašnjava kako mislimo, objašnjava naš tok misli. Predstavlja i našu reakciju, u širem smislu oslikava komšije, rođake.

Merkur 17. novembra ulazi u Strelca gde baš i nije u svom punom sjaju jer misli znaju da lutaju, više se daje akcenat na opštem, a ne primarnom opisu.

Merkur, planeta
foto: Shutterstock

Unosi optimizam, pogotovo posle duboke i mistične Škorpije. Ovaj Mekur vidi stvari sa pozitivne strane, veseljak je i ponekag suštinu zameni formom. U toku svog tranzita kroz znak Strelca, koji traje do 6. decembra, praviće zanimljive aspekte. 29 novembra pravi sekstil sa Saturnom, ali i kvadrat sa Jupiterom 6. decembra.

Tada možemo da očekujemo širenje pravih pozitivnih informacija. Kako na privatnom, tako i na globalnom nivou. Bićemo potpuno okrenuti prema zajedničkim idejama i ciljevima.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Strelac je optimizam i voli svet, voli različitosti, voli druge ljude, druge vere. Poštuje komšiju, 2 decembra pravi kvadrat prema Neptunu. Tu dolazi do mešanja kockica. Koliko god bio pozitivan ovaj Merkur u razigranom Strelcu u kombinaciji sa Neptunom daje laže, prevare i obmane.

Daje opijate, skitnice i manipulatore, ali sve sa belim rukavicama. Dobro proveravajte svaku informaciju koja tada dolazi do vas! Na nivou pojedinca može vas dovesti u nezgodnu situaciju da dobijete pogrešnu medicinsku dijagnozu, da budete opljačkani, da svedočite velikoj laži. Da popijete sasvim slučajno pogrešan lek i baš tada vas na hitan prijem primi doktor sa “lažnom” diplomom.

Strelac
foto: Profimedia

Takođe je jako bitno da budemo svesni svakog delića sekunde jer se može desiti da krenete na zeleno, ali pijani vožač je tu. Bićemo omamljeni mislima, sanjarićemo i nećemo biti prisutni u komunikaciji, pa će naše reči biti pogrešno protumačene na poslu i eto sukoba sa kolegama.

(Kurir.rs/Magazin Novosti)

Bonus video:

00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track