SKANDAL NA VENČANJU: Devojka upala, pa RASKRINKALA MLADOŽENJU, mlada počela da plače, a njegova ODBRANA je BIZARNA! (VIDEO)
Foto: Tiktok

DRAMATIČNO

SKANDAL NA VENČANJU: Devojka upala, pa RASKRINKALA MLADOŽENJU, mlada počela da plače, a njegova ODBRANA je BIZARNA! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Društvenom mrežom TikTok kruži snimak jednog venčanja koje se neslavno završilo.

U pitanju je isečak iz emisije "Cheaters", što u prevodu znači "Preljubnici", a glavni akteri su prevarena devojka, prevarena mlada i mladoženja, koji je sedeo na dve stolice.

Naime, tokom čina venčanja na ceremoniji se pojavila razjarena devojka koja je pred mladencima i zvanicama tvrdila da se već godinu dana zabavlja s mladoženjom, dok je on tvrdio da je ne poznaje.

Venčanje
foto: Tiktok

- On je moj dečko već godinu dana - uzviknula je besna devojka, dok su svi prisutni ostali šokirani.

- Ja ne znam ko je ona - odgovorio je mladoženja.

- Ne znaš ko sam ja?! Ne znaš ko sam ja?! - ponavljala je devojka koja je upala na venčanje, dok je očajna mlada počela da plače.

Devojka koja je upala na venčanje i koja je tvrdila da je s mladoženjom u vezi već godinu dana nije došla nespremna. Ona je naime ponela njihove zajedničke fotografije kao dokaz njihove romanse.

Dok je mlada plakala, a devojka vikala, mladoženja ju je zamolio da napusti venčanje, što je ova odbijala.

Venčanje
foto: Tiktok

- Ne želim da odem, jer on laže sve. Laže mene, nju, laže sve - vikala je devojka.

- Pokušavam da te spasim, jer te laže sve vreme. Mene laže već godinu dana. Ove fotografije su od pre dva meseca - rekla je dvojka mladoj, dok je mladoženja tvrdio da su u pitanju stare fotografije.

Snimak incidenta pogledajte u snimku u okviru teksta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:11

Stižu gosti na venčanje Mihajla Šaulića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track