NEVIĐENI IZLIV SUJETE U SLAGALICI: Takmičar POBESNEO jer je IZGUBIO, pa ŠOKIRAO reakcijom! Mreže se usijale! Baš ne zna da GUBI!
Foto: Printscreen YouTube

IZAZVAO BURNE REAKCIJE

NEVIĐENI IZLIV SUJETE U SLAGALICI: Takmičar POBESNEO jer je IZGUBIO, pa ŠOKIRAO reakcijom! Mreže se usijale! Baš ne zna da GUBI!

Zanimljivosti -

Arsenije Arsić, takmičar "Slagalice", postao je tema društvenih mreža zbog svoje reakcije na to što je nedavno izgubio u kvizu od strane Alekse Stefanovića.

Arsenije, koji je inače jedan od najjačih takmičara "Slagalice", u epizodi emitovanoj u ponedeljak osvojio je 88, dok je crveni takmičar imao 182 poena.

Na kraju takmičenja u znanju, voditeljka Kristina Radenković je upitala Arsenija da li je besan na sebe jer je izgubio, a njegov odgovor je bio neočekivan.

Arsenije Arsić, Slagalica
foto: Printscreen YouTube

- Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko, već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti. Ono što mogu da kažem je da želim da sutra bude kvalitetnije i neka mi Bog pomogne da preokrenem - rekao je Arsenije, na šta je voditeljka odgovorila:

- I da sami sebi pomognete. Vidimo da i vi imate neke slabosti. Zaista ste bili kao Terminator u Slagalici - našalila se ona, a Arsenije je dodao:

- Jeste, ali nemojte da Terminator dođe do termiusa - zaključio je Arsenije.

Ova Arsenijeva reakcija na to što je izgubio u kvizu naišla je na osude na društvenim mrežama, te su ga mnogi korisnici Tvitera ocenili kao sujetnog.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track