NE OSEĆAM SE DOBRO: Reporterki POZLILO usred UKLJUČENJA UŽIVO, a onda je doživela nešto STRAVIČNO! Nije mogla da stoji u programu
Foto: Printscreen Twitter

ZAMALO DA SE ONESVESTI

NE OSEĆAM SE DOBRO: Reporterki POZLILO usred UKLJUČENJA UŽIVO, a onda je doživela nešto STRAVIČNO! Nije mogla da stoji u programu

Zanimljivosti -

Džesika Rob, TV reporterka iz Kanade rekla je kako je dobila neverovatnu količinu negativnih komentara nakon što je u jednom javljanju uživo počela da se oseća loše. Džesika nije mogla da govori i bilo joj je teško da stoji na nogama.

"Izvinjavam se" rekla je voditeljki i nastavila: "Ne osećam se dobro i mislim da ću..." Rob je izgledala uznemireno, a nakon toga se kamera isključila.

"Proverićemo da li je Džesika OK i javićemo vam šta je bilo malo kasnije", rekla je voditeljka.

Sa CTV-a Edmonton, gde je Rob zaposlena, rekli su kako je reporterka počela da se oseća loše oko šest sati popodne, ali sad je dobro i odmara se.

Džesika je nakon toga rekla kako je na društvenim mrežama počela da dobija pretnje, te da su ljudi pisali užasne komentare vezane za lažne teorije o tome šta joj se stvarno dogodilo.

"Ne želim da delim privatne detalje o svom zdravlju u javnosti, ali sve što mogu da kažem je da ovo što se dogodilo može da se objasni onim što mi je dijagnostikovano ranije i da nema razloga za zabrinutost" izjavila je.

Dodala je i da je zahvalna svima koji su joj poželeli što skoriji oporavak.

(Kurir.rs/ Vecernji.hr)

Bonus video:

07:11

BURNA ATMOSFERA U PROGRAMU UŽIVO: Gosti ušli u raspravu zbog pregovora u Crnoj Gori! VODITELJKA OSTALA U ČUDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track