ŠTA SVAKOM ZNAKU HOROSKOPA POKLONITI ZA DAN ZALJUBLJENIH: Ako još uvek nemate ideju ŠTA KUPITI voljenoj osobi, ovo će vam POMOĆI
Foto: Shutterstock

PREMA ZODIJAKU

ŠTA SVAKOM ZNAKU HOROSKOPA POKLONITI ZA DAN ZALJUBLJENIH: Ako još uvek nemate ideju ŠTA KUPITI voljenoj osobi, ovo će vam POMOĆI

Zanimljivosti -

Škorpije i Jarčevi cene prestiž, Blizanci, Rakovi i Device vole sve što je praktično, dok Vodolije oduševljava sve što je novo i moderno, a Strelčeve neobično i egzotično

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Ne možete da pogrešite ako izaberete sredstva za negu kose.

Muškim Ovnovima kupite kapu, šešir, parfem ili sportske patike, a damama ukrase za kosu, šminku, nakit (pre svega minđuše) i fini donji veš.

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Predstavnici ovog znaka su čulni, sve vole da pomirišu, dotaknu, oslušnu, probaju, pa im prijaju aromatični parfemi, flaša dobrog vina, kvalitetan novčanik, CD s omiljenom muzikom…

Muškim Bikovima možete pokloniti i šal, kaiš, kućni ogrtač, a ženama fini veš od crne čipke, nakit i cveće.

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Idealan poklon za Blizance je knjiga njihovog omiljenog pisca, brendirane naočare za sunce, parfem, telefon, tablet, laptop, jer vole da budu u trendu i u toku sa svim zbivanjima.

Muškarce će obradovati narukvica, a žene buket cveća, prsten, rukavice i lak za nokte.

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Šta god da poklanjate Rakovima, upakujte pažljivo, tako ćete staviti do znanja da vam je stalo, a ostavićete ih bez daha ako zakačite i poruku s nekoliko lepih reči.

Oni vole kvalitetna pića, posebno vino, mirisne sveće, okvir za slike, antikvitete, ali i kućne ljubimce. Dame vole nakit s biserima, svilu, krzno i cveće.

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Lavovi cene lepotu i hedonizam, kao i umetnost, pa će se sigurno obradovati kartama za premijeru, umetničkoj slici, flaši dobrog vina.

Dame neće ostati ravnodušne ako dobiju brendiranu odeću, zlatni nakit, torbu poznatog dizajnera, kvalitetnu šminku, ali i plišanu igračku.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Device vole ne samo lepe već i praktične poklone, pa onaj ko želi da ih obraduje neće pogrešiti ako se odluči za ručni sat, zanimljivu knjigu, tablet, laptop, mobilni telefon, kućnog ljubimca.

Dobar izbor za dame je i prirodna kozmetika, nakit i šminka, a za muškarce sve što ima veze s njihovim hobijem.

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Elegantne Vage uživaju u svemu što je lepo, bilo da se radi o parfemu, pozorišnoj predstavi, koncertu ili omiljenoj muzici na CD-u.

Obradovaće ih i kozmetika za kosu, elegantan šal, fine rukavice, mirisne sveće, a dame bombonjera, buket cveća s posvetom, nakit, aromatična kupka.

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Vrlo su zahtevni, pa onaj ko želi da ih impresionira mora dobro da se potrudi.

Muškarcima kupite flašu kvalitetnog pića, knjigu o masonima, jaknu ili košulju s potpisom njihovog omiljenog dizajnera, a ženama Škorpijama fini veš od čipke, haljinu s resama, parfem, maskaru i cveće.

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Kao ljubiteljima putovanja i dalekih predjela, muzike i sporta, idealan poklon za Strelca je orijentalni suvenir, lampa ili zanimljiv komad nakita, sportska odeća, ulaznica za koncert njihovog omiljenog pevača ili grupe.

Nežniji pol će oduševiti rukavice, naočare za sunce, velika torba i kućni ljubimac.

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vole poklone koji su praktični, dobar izbor za njih je knjiga iz istorije ili područja koja ih posebno zanima, fini novčanik, delovi za računar, parfem opojnog mirisa, kaiš, torba, cipele, karta za pozorište.

Dame u znaku Jarca će obradovati i cveće, nakit i marama.

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Vodolijama vlada Uran, simbol noviteta, pa ako zaista želite njegove predstavnike da ostavite bez daha, odaberite nešto moderno.

Na primer, najnoviji model mobilnog telefona, muzički uređaj, sat, fotoaparat, kameru, napravite im kompilaciju omiljenih pesama ili kupite parfem, kozmetiku za kosu, a damama fen ili peglu za kosu, čarape i cveće.

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Ova romantična, umetnička duša žudi za pažnjom, a poklon koji će joj se svideti može biti i privezak s dragim kamenom u obliku Riba, karte za koncert, zbirka poezije, mirišljavo ulje za masažu, parfem, piše Atma.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

05:44

Kako slavimo Dan zaljubljenih?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track