EVO KAKO IZGLEDAJU INTIMNI ODNOSI U OZLOGLAŠENOJ I OPASNOJ BANDI: Tajni agent otkrio SVE pikanterije, a evo šta kaže za GRUPNJAK
Ilustracija, Foto: AP

neverovatno

EVO KAKO IZGLEDAJU INTIMNI ODNOSI U OZLOGLAŠENOJ I OPASNOJ BANDI: Tajni agent otkrio SVE pikanterije, a evo šta kaže za GRUPNJAK

Zanimljivosti -

Jedan od zadataka tajnog agenta jeste da se infiltrira u određenu grupu ljudi koja se obično nalazi na ivici zakona ili utiče na bezbednost kako ostalih građana, tako i države.

Jedina caka je u tome, kako bi zadatak bio uspešno izvršen, da ga niko ne otkrije.

To je prošlo za rukom, sada već penzionisanom tajnom agentu, Džeju Dobinsu koji se infiltrirao u bandu motociklista "Hells Angels", odn. u prevodu "Anđeli pakla".

Kao deo dvogodišnje tajne operacije razotkrio je stroga se*sualna pravila organizacije, ali i na koji način ova ozloglašena motociklistička banda uživa u intimnim odnosima.

žene, seks
foto: Profimedia

Zbog sumnje da su umešani u niz kriminalnih aktivnosti, "Hells angels" su zabranjeni u pojedinim evropskim zemljama, među kojima su Holandija i Nemačka.

Članovi ove bajkerske grupe sumnjiče se za umešanost u slučajeve nasilja, prisiljavanja na prostituciju i krivična dela u vezi s oružjem i narkoticima, dok oni s druge strane to osporavaju.

Između 2001. i 2003. godine agent Odeljenja za alkohol, nikotin, vatreno oružje i eksplozive Džej Dobins, predstavljao se kao krijumčar oružja i uterivač dugova po imenu Džej Devis, pridružujući se ogranku organizacije u Arizoni (SAD).

bajkeri, Anđeli pakla, Hells Angels, motoristi, motori, motor
foto: Profimedia

Bivši agent u intervju za američki "Insajder" rekao je da je brzo naučio da postoje pravila o odnosima sa ženama i da bi njihovo nepoštovanje moglo da ima vrlo nasilne posledice.

"Što se tiče žena, postoji jasna hijerarhija, kada je reč o grupnim intimni odnosima", rekao je Dobins, a zatim otkrio da su na samom vrhu lanca starije dame, uglavnom supruge i devojke članova "Anđela pakla". "Bolje vam je da vas ne uhvate u pokušaju petljanja sa ženom ili devojkom člana, jer morate da platite nasilnu cenu", dodao je agent. Takođe, u klubu su postajale i grupe devojaka koje su se često pojavljivale.

"Selile su se od člana do člana do člana”, izjavio je, implicirajući da nije bilo zle krvi između motorista koji su spavali s istim ženama. Međutim, Dobins nije otkrio da li su intimni odnosi bili dopušteni u prostorijama kluba, ali je rekao da su žurke česta pojava u ogranku. Osim pravila s kime članovi mogu da spavaju i kako dele devojke, u intervjuu, nekadašnji tajni agent tvrdio je da su "Hells Angels" složena organizacija sastavljena od članova s različitim stilovima života i interesima.

Seks
foto: Shutterstock

Osnovan u San Bernardinu, Kalifornija, oko 1948. godine, zloglasni "motociklistički klub" od tada je "raširio svoja krila po celom svetu", s 475 ogranaka u 62 zemlje - od Aljaske i Norveške do Južne Afrike i Argentine.

Dobins je takođe objasnio da iako su mnogi članovi bili umešani u ilegalne aktivnosti, postoje ogranci bande koji "vode prilično čist posao" i "nisu umešani u mnogo kriminala". On je dodao da su mnogi ogranci uključeni u dobrotvorni rad u zajednici, kao što je davanje krvi lokalnim bolnicama i učešće u akcijama sakupljanja dečijih igračaka.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:14

CIA NIKAD NIJE PRESTALA DA OVDE ROVARI Ivković: Njihov agent priznao šta su radili, I DANAS IMA NJIHOVIH PLAĆENIKA U SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track