AKO NISTE OPRALI OVA DVA DELA TELA BIĆETE IZBAČENI: Isplivali BIZARNI uslovi za ULAZAK u najpoznatiji svingerski klub na svetu
Foto: Shutterstock, Ilustracija

šok

AKO NISTE OPRALI OVA DVA DELA TELA BIĆETE IZBAČENI: Isplivali BIZARNI uslovi za ULAZAK u najpoznatiji svingerski klub na svetu

Zanimljivosti -

"Klub majmuna" važi za jedan od najekskluzivnijih svingerskih klubova u Melburnu, a sada su u javnosti procurele neke informacije o tome šta se dešava unutar njihovih zidova.

Tako je javnost prošle godine uspela da sazna stroge uslove pristupa u ovaj klub; naime, ne samo da je bilo neophodno imati pozivnicu za ulazak, već je postojao niz zahteva na koji je bilo potrebno odgovoriti, bar ukoliko želite da iskusite čari ovog mesta.

kafić, bar, provod, žurka, koktel
foto: Shutterstock/Pressmaster

Žene koje su želele da dobiju pristup ovom klubu morale su da dokažu da nose veličinu XXS, XS ili S i to slanjem svojih fotografija u bikiniju ili gaćicama, a da pritom drže papire koji pokazuju datum kada je slika napravljen. Muškarci su morali da odgovore na rigorozne standarde - ulazak u klub nije im bio dozvoljen ako imaju "višak kilograma oko struka ili stomaka".

Nakon burne reakcije javnosti zbog ovakve diskriminacje, ovaj svingerski klub je ažurirao listu pravila u vezi konfecijskog broja svojih članova. Oni su na svojoj veb stranici objavili da muški gosti moraju da budu "vitki, atletski građeni ili mišićavi", a sada u klub dobrodošle i dame koje nose M i L veličinu.

Muškarci i žene moraju da imaju između 21 i 35 godina i na fotografijama koje šalju ne smeju da "uvlače stomak" ili da nose "naočare za sunce".

provod, noćni provod, diskoteka
foto: Shutterstock/Roman Samborskyi

Tuširanje pri ulasku u klub je obavezno, a na njihovoj veb stranici upozoravaju da lošu higijenu neće tolerisati. "Molimo vas da vodite računa da vaša lična higijena bude 150 dosto, što znači da vaše telo, ali i vaše genitalije (prednje i zadnje) moraju da mirišu. Imajte na umu da ćemo svakoga ko se ne pridrđava ovoga zamoliti da ode", piše na sajtu kluba.

Ženama se predlaže elegantna odeća, a muškarcima se preporučuje opušteniji tip elegancije poput sakoa i tamnih farmerki.

"Unutrašnjost kluba je kao hotel sa pet zvezdica. Čim dođete, dobićete organizovan obilazak sa vodičem po celom klubu koji se prostire na dva sprata. Zavodljivo okruženje opremljeno je luksuznim nameštajem i umetničkim delima koja su stigla ovde sa sve četiri strane sveta", piše na sajtu, a dodaju i da u klubu postoji ogroman broj kreveta i "toliko intrigantnih i erotskih predmeta da ih je teško čak i nabrojati".

Ne očekujemo da budete supermodeli", piše na sajtu, ali sva navedena pravila ukazuju sasvim suprotno.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:07

Turuizam i prevare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track