DIVLJE SVINJE UPALE U RESTORAN I NAPRAVILE HAOS: Nezvani gosti navalili na STOLOVE, malo je falilo da dođe do TRAGEDIJE! (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

nadrealno!

DIVLJE SVINJE UPALE U RESTORAN I NAPRAVILE HAOS: Nezvani gosti navalili na STOLOVE, malo je falilo da dođe do TRAGEDIJE! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Gosti jednoga restorana u delu Đenove poznatog pod nazivom Santa Margerita Ligure ostali su zatečeni nakon što su ih usred obroka prekinule divlje svinje!

Prva se popela na sto kako bi onjušila šta ima i prevrnula ulje, dok je druga za sobom povukla stolnjak. Svinje su bile u društvu mladunčadi, što je situaciju učinilo još opasnijom.

Naime, mogle su i agresivnije da reaguju i povrede turiste, a da je situacija u kraju prilično dramatična, potvrdile su i vođe lokalne zajednice.

Svinja
foto: Printskrin / You Tube

"Situacija se ubrzano pogoršava i svakim danom postaje sve opasnija za građane i turiste. Hitno su potrebne brze i jasne mere pre nego što neko strada", rekao je Paolo Kampoči.

Udruženje poljoprivrednika situaciju u Đenovi i okolini je opisala kao nadrealnu i istakla:

"Podaci govore da u Italiji imamo preko 2,3 miliona divljih svinja s velikom prenaseljenošću na našem području", prenosi portal Genova Today.

Novinar navedenog portala je u nastavku naglasio da se divlje svinje razmnožavaju bez ikakve kontrole i naveo da su i ranije primećivane u samom gradu, prenosi Net.hr.

Lovci će vam reći da načelno nisu opasne po čoveka osim ako se ne osećaju ugroženo, odnosno napadnuto. Ipak, kada se radi o Italiji, lani je jedna usmrtila lovca.

Đulio Buratini (36) iskrvario je na smrt pred svojim ocem dok je par lovio u blizini prirodnog rezervata "Pigelleto di Piancastagnaio". Đulio je pucao u divlju svinju koja se potom srušila na tlo. Ipak, u jednom trenutku je uspela da se pridigne i preseće femoralnu arteriju tog muškarca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

Divlja svinja u Borči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track