ANĐELA ZAMALO UMRLA NAKON 900 EKSPLICITNIH SCENA: Glumicu filmova za odrasle svi mole da STANE, a njen odgovor će vas ŠOKIRATI
Foto: Printscreen Instagram

NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI

ANĐELA ZAMALO UMRLA NAKON 900 EKSPLICITNIH SCENA: Glumicu filmova za odrasle svi mole da STANE, a njen odgovor će vas ŠOKIRATI

Zanimljivosti -

Anđela Vajt, jedna od najpoznatijih glumica filmova za odrasle, zabrinula je svoje obožavatelje jer se pojavila vest da je zamalo umrla zbog 900 scena intimnih odnosa.

Neprestano dobija podršku, komentare i savete da je vreme da odmori svoje telo. Ipak, ona ne planira da stane.

"Snimila si 900 scena! Zar nije konačno vreme za pauzu?", "Ti tretiraš svoje telo na brutalan način. U nekom trenutku moraš da platiš cenu", "Mislim da bi trebalo da nađeš finog momka i bar jednom u životu budeš u vezi", "Zaslužila si odmor, ne rizikuj zdravlje", "To je tvoje telo i ako je to ono što želiš da mu radiš, samo napred", glase samo neki od komentara koje dobija od svojih pratitelja.

Anđela je konačno odlučila da se oglasi ovim povodom. Ne planira da stane, naprotiv. I dalje želi da snima filmove i bude aktivna u industriji za odrasle.

"Radite posao koji volite i nećete raditi ni dan u svom životu. Odvojim vreme za romantične večere i povezivanje s ljudima. Imam prave veze. Hvala vam na brizi, ali volim svoj život i svoj posao", rekla je glumica, koja je pre pet godina osvojila čak 14 nagrada na festivalu filmova za odrasle, jedina je glumica koja je ikada primljena u AVN galeriju slavnih, a dobila je i AVN nagradu za ženskog performera godine.

Podsetimo, Anđela je zbog scene koja je trajala sat vremena završila u bolnici, kada joj je puklo slepo crevo tokom seksa. "Snimali smo i bili smo aktivni, radili smo više od sat vremena. Nakon toga sam rekao 'vidimo se dušo, divan dan', otišao sam kući i saznao dva dana kasnije da se vratila kući u Australiju. Rekla je da je boli stomak i da mora da ide kod lekara", ispričao je nedavno njen kolega Keiran Li.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:25

BIVŠI PORNO GLUMAC 19 GODINA ŽIVI SA HIV-OM: Kada je saznao da je pozitivan SVI PRIČALI DA JE UMRO! Sada je ispričao svoju priču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track