KO U HOROSKOPU IMA REPUTACIJU NAJVEĆEG PREVARANTA? "Smotaće" vas oko malog prsta, OČAS POSLA, ne uzdajte se u njih!
Foto: Shutterstock, Profimedia

oni su najveći prevaranti

KO U HOROSKOPU IMA REPUTACIJU NAJVEĆEG PREVARANTA? "Smotaće" vas oko malog prsta, OČAS POSLA, ne uzdajte se u njih!

Zanimljivosti -

Astrologija otkriva kojim znacima nikada ne treba da se poveravate!

Njihova najbolja veština je da dobiju ono što žele. Manipulacijom lako mogu da vas navedu da im se poverite, a prvom prilikom će dobijene informacije upotrebiti protiv vas. Horoskop vas upozorava na znake kojima nikada ne treba da se poveravate, jer ih prati reputacija najvećih "prevaranata". Evo o kojim znacima je reč:

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj podvojenoj prirodi. Oni su majstori pretvaranja i mogu da se prilagode različitim situacijama. Njihove komunikacijske veštine su neverovatne, pa zato ponekad koriste svoju moć govora kako bi izvrnuli istinu. Ako se nađete u društvu Blizanaca, budite oprezni i proverite njihove namere.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Vaga

Iako Vage obično nastoje da održe ravnotežu i mir, ponekad mogu da budu vrlo lukave. Njihova sklonost izbegavanju sukoba i neodlučnost mogu da ih dovedu do neiskrenih postupaka. Vage će ponekad izbegavati suočavanje sa istinom i možda će se pokušati da se izvuku iz neprijatnih situacija koristeći lukave metode. Budite oprezni ako se nađete u situaciji u kojoj Vaga pokušava vama da manipuliše.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ribe

Iako su Ribe poznate po svojoj osetljivosti i saosećajnosti, ponekad mogu da budu sklone tome da skrivaju svoje prave namere. Beg od stvarnosti može da ih dovede do prevara.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ponekad će Ribe koristiti svoju saosećajnu prirodu kako bi zadobile poverenje drugih ljudi, a zatim će iskoristiti tu situaciju u svoju korist. Budite oprezni ako steknete utisak da vas Riba "mota oko malog prsta".

(Kurir.rs/ MONDO)

Bonus video:

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track