MLAD MESEC U BLIZANCIMA DONOSI TEKTONSKE PROMENE: Evo koga čekaju porodične TURBULENCIJE, a ko se nalazi na PREKRETNICI u karijeri
Foto: Shutterstock

donosi ogromne promene

MLAD MESEC U BLIZANCIMA DONOSI TEKTONSKE PROMENE: Evo koga čekaju porodične TURBULENCIJE, a ko se nalazi na PREKRETNICI u karijeri

Zanimljivosti -

Ovaj mlad Mesec nastupa 18.6. i ima poruku za svaki horoskopski znak. Rakovi, pozvani ste da slušate sebe i verujete onome što vam instinkti govore. Ova lunacija traži od vas da stišate glasove koji vas sprečavaju da vidite sebe kao božansko biće koje svi drugi obožavaju. Jarčevi, sada je vreme da stavite spontanost na vrh svoje liste obaveza. A, evo šta je poruka ostalim znakovima.

Mlad mesec u Blizancima je ispunjen potencijalom za povoljne nove početke. Šarmantan je i kreativan i podstiče vas da se posvetite svojim strastima.

Ali pošto je Neptun vrlo aktivan pod ovim mladim Mesecom, mogli bismo da vidimo kako se osećanja sumnje i nelagode uvlače u ono što bi inače moglo biti jasan put napred. Zato bi vas vaša potreba za promenom mogla nadahnuti novim i kreativnim idejama koje se brzo susreću s pitanjima od vas samih ili drugih o verovatnoćama ili potencijalnim zamkama.

Izbegavajte upadanje u negativno razmišljanje ili u petlju povratnih informacija i zapamtite da mlad Mesec nikada nije vreme za odgovore. Vreme je da koračate sa verom. To je poziv da verujete sebi i Svemiru. Nećete propustiti ono što vam je namenjeno – osim ako nikada ne pokušate krenuti za tim.

Evo kako će mladi Mesec uticati na znakove Zodijaka:

Ovan

Vaš um vrvi od novih ideja tokom mladog Meseca u vašoj trećoj kući komunikacije, što će se verovatno poklopiti s ogromnom količinom obaveštenja i poruka koje se gomilaju na vašem telefonu. Bićete vrlo zauzeti. Umesto da vas sve to preplavljuje, idite kuda vas odvede vaša znatiželja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Odgovorite na poziv – možda čak i bukvalno – kuda vas srce vodi i primetite kome ili čemu želite da se odazovete.

Obratite pažnju na to gde vaš um luta jer će vam pokazati put prema vašem novom putu prema napred.

Bik

Ovaj mladi Mjesec u vašoj drugoj kući prihoda veorvatno će vas naterati da se prepustite želji za razbacivanjem. Ova lunacija donosi energiju koja vas podstiče da si ispunjavate želje, ali vaš je posao da istražite šta želite sebi da priuštite, a zatim da se zapitate zašto.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ostanite znatiželjni i proučite svoje želje. Ne radi se o tome da se vas bude sramota zbog njih, već da otkrijete ono za čim žudite.

Što više preispitujete svoje motive, bliže ćete biti otkriću onoga što zaista želite.

Blizanci

U ovom periodu svoju blistavu duhovitost i šarm usmerite prema još boljem upoznavanju najfascinantnije osobe u svom životu – sebe. Mlad Mesec u vašoj prvoj kući ličnog ja vas poziva da ostanete znatiželjni prema pitanjima ko ste, što volite i što želite biti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Znajte da niste upoznali sve koje ćete voleti u ovom životu – ne još. Shvatite da ne znate sve šta tek treba da naučite u ovom životu – ni približno.

Ne morate imati sve odgovore. Samo treba da nastavite da postavljate pitanja i obavljati posao.

Rak

Pozvani ste da slušate sebe i verujete onome što vam instinkti govore usprkos svim glasovima vašeg unutrašnjeg kritičara. S mladim Mesecom u vašoj dvanaestoj kući podsvesti, razmislite o svim načinima na koje možete biti bolji prema sebi – a time i bolji prijatelj sebi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Kad vam se prijatelji obrate za savet, čine to zbog nežne podrške i otvorenog pristupa koji nudite. Oni to rade jer ste saosećajni. Ali da ste takvi i sa ličnim uočenim greškama i neuspesima?

Ova lunacija traži od vas da stišate glasove koji vas sprečavaju da vidite sebe kao božansko biće koje svi drugi obožavaju.

Lav

S ovim mladim Mesecom koji osvetljava vašu jedanaestu kuću grupa i mreža, budite spremni za neka nova uzbudljiva ažuriranja u vašem društvenom krugu. To je takođe vaš kosmički podsetnik da ako postoji jedna konstanta – promena je neizbežna.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Dakle, umesto da joj se opirete, prihvatite. Sada je vreme da ostanete znatiželjni kada se radi o novim mogućnostima koje bi mogle da se pojave.

Samo zato što ste uvek nešto radili na određeni način ili s određenom osobom ne znači da ne možete uključiti novu osobu ili pristup u dinamiku. A energija sugeriše ne samo da to možete uraditi, nego da bi to verovatno i trebalo.

Devica

Nalazite se na prekretnici u svojoj karijeri, samo možda još to ne znate. S ovim mladim Mesecom koji aktivira vašu desetu kuću poziva, pozvani ste da razmislite o svim načinima na koje ste spremni da preduzmete sledeći korak.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Možda sebe kočite, a to može biti strah od neuspeha ili strah od promene, ali u ovom trenutku zvezde su se složile kako bi vam donele nove prilike da radite više onoga što volite.

Radite više onoga što hrani vaš plamen kreativnosti i znatiželje. Idite kuda vam srce kaže i verujte procesu da ćete tamo sigurno stići.

Vaga

Kuda vas vodi vaša znatiželja, kuda vas vuče osećaj za avanturu? Mladi Mesec nalazi se u vašoj devetoj kući putovanja i mudrosti i poziva vas da slušate svoje instinkte kada je u pitanju to gde želite da rastete i kuda vas vodi znatiželja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Pobuđuje li se u vašoj duši želja za lutanjem? Da li možda želite da upišete novi fakultet? Upravo sada, vreme je da izrazite svoje mišljenje – i svoju volju za postojanjem.

Postoje povoljni novi počeci koji se ukorenjuju u tome kako vi vidite svet i svoje mesto u njemu – zato nemojte da se suzdržavate da živite život o kom ste oduvek sanjali.

Škorpija

Škorpije, s ovim mladim Mesecom u vašoj osmoj kući tajni i intimnosti, pozvani ste da promenite svoj odnos prema drugima. Što je najvažnije, takođe ste pozvani da preoblikujete svoj odnos prema sebi. Biti ranjiv nikad nije lako, ali uvek se isplati.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ovaj mladi Mesec podstiče postavljanje pitanja o drugim ljudima – i pažljivom slušanju odgovora, bez osuđivanja. I uvek se radi o tome da sami odgovorite na ta teška pitanja.

To je način na koji otkrivate ko ste i šta želite. Vaše potrebe su valjane – samo morate znati koje su.

Strelac

Upravo kad mislite da znate sve što se može znati o ljubavi i romantici, dolazi mlad Mesec u vašu sedmu kući partnerstva da vam pokaže da ima još toliko toga za naučiti. Lako je zapeti u obrascu – čak može biti utehe u tom ponavljajućem ritmu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ali kao Strelac, ne samo da imate spontanu energiju vatrenog znaka utopljenu u svoju srž, već takođe znate duboko u sebi da su veze namenjene da vas poguraju, da vam pomognu da rastete.

Ovaj mladi Mesec je podsetnik da tražite dinamiku – ne nužno nove partnere, koja vam omogućuje da promenite mišljenje i što je najvažnije, svoje srce.

Jarac

Jarčevi, sada je vreme da stavite spontanost na vrh svoje liste obaveza. To je možda jedini način da budete sigurni da ćete poslušati što vam zvezde spremaju dok se upuštate u ovo novo poglavlje u svom svakodnevnom životu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

S mladim Mesecom koji aktivira vašu šestu kuću rutina, vreme je da restrukturišete svoje navike na način koji izaziva više radosti – i znatiželje.

Postoji čudo koje se može naći čak i u najobičnijim zadacima ako dopustite sebi da ga vidite. Zapamtite da ste notorno odgovoran znak. Naravno, obavićete ono što treba – zato razmišljajte o zabavi kao nečemu što takođe treba da bude vaša odgovornost prema sebi.

Vodolija

Mlad Mesec nalazi se u vašoj petoj kući zadovoljstva i predstavlja vam mnoštvo mogućnosti. Najteži deo može da bude da odaberete kojoj ćete se posvetiti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ovaj Mesec donosi vam tematiku ekspanzije – možda će vas posetiti muze koje će vas obasuti kreativnim i inovativnim idejama ili rešenjima o kojima niste pre razmišljali.

Mogli bi da vas očaraju ljubavnici, a ako želite da osnujete, mogli biste biti blagosloveni bebom. Zgrabite ono što vas najviše usrećuje – izbor je samo vaš.

Ribe

Dolaze velike promene u vašem porodičnom životu. Ako ste želeli da se preselite ili promenite okolinu, ovaj mladi Mesec je u vašoj četvrtoj kući doma i porodice i ne može doći u prikladnije vreme.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Poduhvati s nekretninama blagoslovljeni su dodatnom srećom u ovo vreme. Takođe biste mogli da otkrijete da vaši odnosi s članovima porodice prolaze kroz promenu – koja bi mogla da vam pomogne da se s njima lakše povežete u budućnosti.

Posejte to seme sada i gledajte šta vam raste u sledećem poglavlju života.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja