PENZIONER OSVOJIO 408.000.000 DINARA NA LUTRIJI: Prvo što će kupiti zbunilo mnoge, ovako planira da potroši ostatak osvojenih para
Ilustracija, Foto: Mykhailo Polenok / Panthermedia / Profimedia

svaka čast!

PENZIONER OSVOJIO 408.000.000 DINARA NA LUTRIJI: Prvo što će kupiti zbunilo mnoge, ovako planira da potroši ostatak osvojenih para

Zanimljivosti -

Svako od nas je maštao da postane milioner bar jednom i kako bi bilo osvojiti novac na lutriji ili nekoj drugoj igri na sreću.

Svi su razmišljali na šta bi potrošili novac i većina je zamišljala neke ektravagante stvari, ali ono što je izjavio "stari hipik" iz Kolorada, koji je dobio 3,8 miliona dolara (oko 408.000.000 dinara) upravo na ovoj igri na sreću, definitivno se razlikuje od tog spiska želja, prenosi inside.com.

Ovaj 68-godišnji muškarac, identifikovan samo kao Bil S., osvojio je džekpot od 3,8 miliona dolara u "Colorado Lotto+" prošle nedelje, a premiju je opisao kao neverovatnu, navodi se u saopštenju lutrije Kolorada. Kako je izjavio, od tih para prvo će kupiti novi - usisisvač.

Bil, koji je rekao da je čitavu deceniju igrao lutriju svake nedelje, izabrao je gotovinsku opciju za svoj dobitak, uzevši 1.948.019 dolara u gotovini od svoje nagrade od 3.896.039 dolara, navodi se u saopštenju za javnost.

Srećni dobitnik je rekao da nema ekstravagantne planove potrošnje za svoje novo bogatstvo.

Planira da kupi 100 poklon kartica za ljude u svojoj lokalnoj prodavnici, gde je pazario dobitnu srećku, "jer su fini" prema njemu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Reuters

Bil je Lutriji Kolorado rekao da takođe želi da putuje vozom i finansira svoje stare hobije paraglajding i jahanje, kojih je morao da se odrekne zbog nedostatka para kada se penzionisao.

Pre penzionisanja, Bil je tri decenije radio kao medicinski tehničar u Njujorku, navodi se u saopštenju. Preselio se u Kolorado nakon što su mu roditelji preminuli jer je imao posebna sećanja na učenje skijanja na državnim planinama 1970-ih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track