LUKA IZ PANČEVA TRAŽI DEVOJKU PREKO BILBORDA: Ima 24 godine i nikad nije bio u vezi, a ovo je njegov GLAVNI PROBLEM (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

NE DA MU SE

LUKA IZ PANČEVA TRAŽI DEVOJKU PREKO BILBORDA: Ima 24 godine i nikad nije bio u vezi, a ovo je njegov GLAVNI PROBLEM (FOTO)

Zanimljivosti -

Prošle nedelje u Pančevu, na samom ulazu u veliki tržni centar, osvanuo je bilbord sa neobičnom "reklamom": "Tražim devojku, javi se. Instagram: aleric.luka". Kako oglas nije zaživeo, ovaj mladi Pančevac je odlučio da se pojavi na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, predstavi sebe, objasni svoj problem i još jednom pozove zainteresovane slobodne devojke da ga kontaktiraju ukoliko žele bliži kontakt sa njim.

Reč je o 24-godišnjem popularnom tiktokeru Luki Aleriću, koji ima više od 400.000 pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži. Mnogi su pomislili da je reč o marketinškom triku, a Luka Alerić je zato odlučio da gostuje na TV Prva, kako bi nastavio da promoviše svoj oglas. Kako kaže, bilbord nije urodio plodom.

"Bilbord nije toliko dobro odradio posao i zato sam došao ovde. Nisam imao devojku. Ja sam razlog, jer mi je neprijatno da prilazim devojkama. Odlučio sam da okačim bilbord, možda je neka zainteresovana za mene. Najveći problem mi je što ne znam da li je neka devojka zainteresovana. Bude mi neprijatno kad treba da priđem", priznao je Luka i dodao da se razgovori sa ženskim polom nikada nisu dobro završili.

"Pokušavao sam, ali nikada nije išlo kako treba. Uvek se desi da tema bude oko TikToka, prepoznaju me, a onda mi bude još više neprijatno. Imam skoro 400.000 pratilaca na TikToku, ali sam i dalje slobodan. Mislim da je problem moj nedostatak komunikacije", naveo je Luka.

Luka Alerić
foto: Printscreen TV Prva

U daljem razgovoru je izneo svoje zapažanje o tome kakve su današnje devojke.

"Interesantne i opuštenije nego tokom prethodnih godina, makar kada je moje iskustvo u pitanju - koje nije veliko. Muškarci su malo stidljiviji. Kada bih našao zainteresovanu devojku, pitao bih je šta sluša od muzike, da li čita knjige. Bitno mi je da imamo zajedničke teme. Bilo mi je dosadno kod kuće, sedeo sam i razmišljao sam. Ovo mi je bilo lakši način da nađem devojku", nasmejano je priznao tiktoker.

Na kraju je naglasio da je ovo njegova prava želja, a ne marketinški trik i da zaista želi da pronaže svoju srodnu dušu i iskusi neke nove i lepe emocije koji bi ga dodatno usrećile. Pa, zainteresovane devojke - javite se!

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

19:20

TINA IVANOVIĆ U PROGRAMU UŽIVO DALA OGLAS Živela u 2000 kvadrata, sada ima jak razlog da proda svoju vilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track