SRBI ODUŠEVLJENI ŠTA JEDAN VOZAČ AUTOBUSA DRŽI U KABINI: 3 detalja ukrala pogleda, a ovu sitnicu ranije imala svaka kuća u Srbiji
Foto: Printscreen Tviter

VIDEO

SRBI ODUŠEVLJENI ŠTA JEDAN VOZAČ AUTOBUSA DRŽI U KABINI: 3 detalja ukrala pogleda, a ovu sitnicu ranije imala svaka kuća u Srbiji

Zanimljivosti -

Jedan vozač autobusa osvojio je sve simpatije na Instagramu. A sve zbog načina na koji je ukrasio svoj radni prostor. Tri detalja ukrali su sve poglede. Jedan od njih ranije je bio neizostavni deo enterijera svake kuće u Srbiji - pravi jugoslovenski šik. Svoju "kancelarriju" uradio je onako da njemu bude prijatno, da se oseća kao kod kuće.

Plišana igračka, milje i šolja kafe. Kabina kao dnevna soba. Heklano milje ranije je krasio razne komade nameštaja a nereko se nalazio na televizorima. I danas ga neki čuvaju i pravi je simbol nostalgije. Ipak, vremenom su ga zasenili neki moderniji detalji, ali ima onih, a među njima je i ovaj vozač, koji misle da mu je mesto i u 21. veku. I apsolutno se slažemo.

Vozač je i primer da svoj radni prostor možete da opremite po svojoj želji, skoro pa šta god da radili - šolja kafe je spremna za uživanje u omiljenom napitku, a plišana igračka dodatno doprinosi pozitivnoj atmosferi.

Jaooj, preslatko", "Bravo, svaka čast", "Domaćin čovek", "Neka ima.., red je red", "Čovek uređuje sebi radni prostor", "Ako ste putovali u Tursku, Indiju, Južnu Ameriku, vozači slično u autentičnom stilu urede svoj radni prostor", komentarišu na Instagramu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track